Executive MBA Diploma az Amerikai Egyesült Bradford az Egyesült Királyságban

A Legjobb Executive MBA Képzések az Amerikai Egyesült Bradford az Egyesült Királyságban 2018

MBA

Miután megszerezted az üzleti egyetemi diplomádat, és már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkezel, a következő lépés az Executive MBA (EMBA). A képzés ötvözi az alapokat, mint a pénzügy, a számvitel és a marketing a vezetőképzéssel, így magas szintű vezetői és ügyvezetői állások nyílnak meg előtted.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Bradford öt felsőoktatási intézményt, és az utóbbi időben már dicsérték a Ofsted számára iskolai eredményeket. Vannak National Media Museum, Bradford Ipari Múzeum, forráspont Hall Múzeum és Művészeti Galéria nevű Bradford 1 Galéria.

EMBA Képzések az Amerikai Egyesült Bradford Megtekintése az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet

A Bradford Executive MBA Dubai (részmunkaidős)

University of Bradford School of Management
Campus Részidős 2 - 6 év April 2018 Egyesült Királyság Bradford

A mi Executive MBA Dubai egyik első és legelismertebb az Egyesült Arab Emírségekben, gyorsan követi a karrier sok a régió vezető gazdasági szakemberek, hiszen először 1996-ban létrehozott. [+]

A Bradford Egyetem School of Management egyik egy elit csoport kevesebb, mint 1% -a üzleti iskolák a "Triple Crown" Az akkreditációk (AACSB, AMBA, EQUIS). Az iskola következetesen rangsorolva a Financial Times Európa egyik Top 60 üzleti iskolák.

A mi Executive MBA Dubai egyik első és legelismertebb az Egyesült Arab Emírségekben, gyorsan követi a karrier sok a régió vezető gazdasági szakemberek, hiszen először 1996-ban létrehozott. 2 év alatt részmunkaidős tanulmányokat folytatott, a program olyan ambiciózus menedzserekre irányul, akik munkájuk során szeretnének tanulni. A 3 napos, hétköznapi hétvégi tanítás rugalmas struktúrája 4-6 héten keresztül, és a távoktatással támogatott, lehetővé teszi, hogy hatékonyan tervezze meg tanulmányait és minimalizálja a munkalehetőségek megzavarását. A nemzetközi fly-in karán tanított program a Dubai Knowledge Village első osztályú oktatási létesítményeiben kerül megrendezésre.... [-]


A Bradford Executive MBA Uk (részmunkaidős)

University of Bradford School of Management
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 2 - 6 év September 2018 Egyesült Királyság Bradford

A Bradford Executive MBA egy részmunkaidős program célja, hogy feküdjön a karrierjét elfoglalt vezetők és a szakemberek. Ez a modern és praktikus program megadja az éles stratégiai, pénzügyi és az emberek készségek akkor kell haladnia, és hatékonyan gyakorolni a vezetői szinteken. [+]

A University of Bradford School of Management egyik egy elit csoport kevesebb, mint 1% -a üzleti iskolák a "Triple Crown" Az akkreditációk (AACSB, AMBA, EQUIS). Az iskola következetesen rangsorolva a Financial Times, mint Európa egyik Top 60 üzleti iskolák.

A Bradford Executive MBA egy részmunkaidős program célja, hogy feküdjön a karrierjét elfoglalt vezetők és a szakemberek. A tanfolyam lehet kitölteni mindössze két év alatt, azonban azt látjuk, a legtöbb diák, mint hogy egy kicsit hosszabb időt hagyni, hogy tükrözze, és befejezni a projektet, egy kicsit több időt, ezért úgy véljük, hogy a 27 hónap reálisabb időpontjára vonatkozó befejezni a MBA. Tanulóink ​​választhatnak, hogy növeljék a tanulmány, hosszabb idő alatt, legfeljebb hat évig, ha akarják.... [-]