Filter
EMBA
Egyesült Királyság England Bromley A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Executive MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Bromley az Egyesült Királyságban 2019/2020

Egy EMBA lehet a megoldás. Ez lehetővé teszi, hogy a munkát, tanulhatnak a szakértők, és alkalmazza az új készségek azonnal vissza a munkaerő.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

EMBA Képzések az Amerikai Egyesült Bromley Megtekintése az Egyesült Királyságban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Egyesült Királyság
England
Bromley
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
DSM Assessment & Training

DSM Assessment ... [+]

A Legjobb EMBA Képzések az Amerikai Egyesült Bromley az Egyesült Királyságban. Executive MBA - Kombinált program

DSM értékelés

MBA- junkat Önnek és az Ön egyedi fejlesztési igényeinek megfelelően alakítottuk ki annak érdekében, hogy a készségekkel és a bizalommal végződjenek, hogy agilis és rugalmas üzleti vezetővé váljon a jövőben. Hangsúlyt kapnak a globális gazdaságban felmerülő összetett stratégiai és operatív kihívások leküzdéséhez használt valós világ eszközei és ismeretei. Ez a valódi világfókusz biztosítja Önnek azt a képességét és bizalmát, hogy innovatív megoldásokat hozzon létre a kihívásokra, amelyekkel most és a jövőben szembe kell néznie. Tanulási megközelítésünk tehát az elmélet gyakorlati alkalmazása köré összpontosul.... [-]

Egyesült Királyság Bromley
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul