MBASTUDIES.HU

A Legjobb EMBA Diplomák az Amerikai Egyesült London az Egyesült Királyságban 2019/2020

London ad otthont néhány legtekintélyesebb egyetem a világon. Ez valóban egy nemzetközi város, diákok és szakemberek a világ minden tájáról igyekszik kihasználni minden London által kínált lehetőségeket. Több nemzetközi diák tanul Londonban, mint bármely más város a világon.

A EMBA London célja az üzleti szakemberek célja, hogy előre karrierjük előmozdítása révén az oktatás intenzív tanulmányi program, amely magában foglalja a jelentős szakmai fejlődést. EMBA London programok általában strukturált, így a diákok minimális zavarásával a munkarend. Azoknak, akik mértékben képesek integrálni a szakmai tapasztalatot, amit tanulnak a EMBA londoni programok, és részesülnek a szempontból a diákok különböző háttérrel, a készségek és tapasztalatok.

Lapozzunk a EMBA London programok alatt, és lehet találni a következő lépés a karriered!

Találat Filter

ügyvezető Master of Business Administration

Boutique Universities Consortium
Vegyes online és egyetemi 18 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online San Diego Svájc Switzerland Online Washington Egyesült Királyság London Geneva + 6 további

Az Executive MBA program Egyesült Államok University egyesíti elmélet és a gyakorlat-, amely lehetővé teszi a hallgatók alkalmazni, amit tanultak. A diákok is képesek dolgozni egy szakmai vagy munkát kapcsolódó tanulmányi területen, míg az iskolában, segítségével a CPT.

Hétvégén vezetői mba

Greenwich School of Management
Campus Részidős oktatás 24 hónap Augusztus 2020 Egyesült Királyság London

A programok ösztönzik az élet minden területén és minden szervezeti és munkahelyi hátterű embert. Mérnökök, könyvelők, jogi szakemberek.

Dubai-londoni végrehajtó mba

London Business School
Campus Részidős oktatás 2 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság London

Meg fog tanulni a globálisan elismert oktatók, akik szakértők a területükön keresztül ezen EMBA programot.

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
Campus Részidős oktatás 21 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Philadelphia Egyesült Királyság London Spanyolország Madrid + 5 további

Az ötletek generálására, elemzésére, összehasonlítására és finomítására összpontosít. Jobbá tenni őket. És még jobb. Miért? Mert nincsenek válaszok vagy egyszerű szabályok, amelyekre vállalkozhatnánk.

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
On-line Részidős oktatás 10 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Madrid Kína Beijing Egyesült Királyság London + 4 további

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

Emba-Global

London Business School
Campus Részidős oktatás 20 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság London

Az EMBA-Global két világ vezető üzleti iskola szakértelmét kínálja a világ két nagy üzleti központjában.

Executive MBA

London Business School
Campus Részidős oktatás 20 hónap Augusztus 2020 Egyesült Királyság London

Kiváló Executive MBA program a London Business School-nál. Egy 20 hónapos, részmunkaidős MBA, amely ugyanolyan mértékben jár, mint a teljes munkaidős MBA és a londoni tanulmányi lehetőség.

Executive MBA (London)

Warwick Business School
Campus Részidős oktatás Kérj Információt Egyesült Királyság London

Tanuljon Executive MBA-jára a The Shard Londonban, részmunkaidőben, két-négy év alatt

Executive MBA

Hult International Business School
Campus Részidős oktatás 18 - 24 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság London Kína Shanghai Egyesült Arab Emírségek Dubai Amerikai Egyesült Államok San Francisco New York Cambridge Boston + 9 további

Hult Global Executive MBA kínálja a legtöbb globális, praktikus, és rugalmas üzleti oktatás elérhető. Építeni egy programot körül a saját ütemezése és korszerűsítése a képességeit, hogy növekszik az ösztönök egy vállalkozó, egy elképzelés, amely meghaladja határokat, és a vágy, hogy kihívást jelent a status quo.