Részidős Executive MBA az Amerikai Egyesült Cardiff az Egyesült Királyságban

Részidős EMBA Képzés Összevetése az Amerikai Egyesült Cardiff Egyesült Királyság

MBA

Egy EMBA vagy Executive MBA egy posztgraduális szintű üzleti képzési szakemberek és a végrehajtó. Ez lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza az üzleti vezetői oktatás és a munka egyszerre.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Cardiff Wales fővárosa, egy kockás nyelvtörténet azt eredményezte, hogy sok nyelviskola. Ez a különböző egyetemi kórházak, négy fő felsőoktatási intézmények több akadémiák és mintegy 44 ezer jó oktatás a diákok.

Kérj Információt Részidős Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült Cardiff az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet

Executive MBA

Cardiff Metropolitan University
Campus Részidős 2 év August 2018 Egyesült Királyság Cardiff

Az Executive MBA Cardiff Metropolitan Egyetem egy kétéves részidős program tapasztalt vezetők és a diákok társult tagság a Chartered Institute Managers (CMI). [+]

Részidős Executive MBA Képzések az Amerikai Egyesült Cardiff Egyesült Királyság. Az Executive MBA Cardiff Metropolitan Egyetem egy kétéves részidős program tapasztalt vezetők és a diákok társult tagság a Chartered Institute Managers (CMI). A rendkívül praktikus és cselekvés-központú megközelítés egyesíti az intenzív moduláris bemeneti hétvégén blokk valódi üzleti projektek és közeli bemutató támogatást. Executive MBA Nyílt Estek kerül sor; március közepétől, június közepétől szeptember elejéig. A tantárgy tartalma Az Executive MBA a "tervezés célja, hogy: Be akció-orientált - A program kialakítása, annak a munka-alapú feladatok, vezetői kihívások - összekötő szervezetekkel, mint a Challenge Wales és Cardiff White Water - segít alkalmazni a tanulás, és biztosítják, hogy a képességeit növekszik, a szervezet élvezi az előnyeit. Épít egy alapítvány a tudás - Az Executive MBA segítünk növekszik a tudás az alapoktól keresztül mag tanfolyamok, hogy frissítse a meglévő készségek és biztonságos a megértése kulcsfontosságú igazgatási témák. Testre szabott tanulás - A csomag több mint 40 választani, az egész egyetem megadja az ideális lehetőséget, hogy szélesítse a tapasztalat, a hangsúly a tárgyak különösen érdekesek és személyre szabott a Executive MBA az Ön egyedi igényeinek. Adja meg a gyakorlati megközelítés - Az iskola, hogy a gyakorlati megközelítést igazgatási témák, hívogató üzleti vezetők és gondolkodók a programba, hogy veled élő esettanulmányok, amelyek lehetővé teszik, hogy új iparágak és tesztelik az új megközelítéseket. Ajánlat teljes rugalmasság - Az Executive MBA kínál kivételes rugalmasságot; modulok kitölteni önálló, blokkok. A program lehet fejezni két évről öt évre a lehetőséget, hogy változik a modulok száma évente vett, hogy megfeleljen az... [-]