34 EMBA Programok ban ben Egyesült Királyság for 2024

EMBA Programok ban ben Egyesült Királyság for 2024Filter
    • London, Egyesült Királyság
    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

    Részidő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Egyensúlyozza a munkát és a tanulást ezzel a részmunkaidős programmal, amely egyesíti a magával ragadó egyetemi tapasztalatokat a rugalmas szakemberekkel, amire szükségük van.

    • City of Carlisle, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Az MBA az elsődleges vezetői képesítés a vezetők számára. A sikerre tervezték, az MBA megkülönböztető vezetőket hoz létre, akik átfogó ismeretekkel rendelkeznek a legújabb üzleti gyakorlatokról. Ez az MBA nagyszerű áttekintést nyújt az üzleti világról, és tovább bővíti ismereteit és készségeit. Sokkal mélyebb megértést nyújt az üzleti környezetről, és segít abban, hogy képes menedzserekké váljon. Ez a globális arany standard vezetői képesítés szigorú és kihívásokkal teli posztgraduális üzleti és menedzsment tapasztalatot nyújt, amelyben a hallgatók más tapasztalt vezetők és üzleti szakemberek mellett fejlődnek, hogy megkönnyítsék hatékonyabb vezetőik vagy szakemberek válását.

    • Nottingham, Egyesült Királyság

    Részidő

    2 évek

    Összekevert, Távoktatás

    Angol

    A Global Executive MBA egy erőteljes partnerség a Nottingham Business School és Dél-Afrika és Brazília vezető üzleti iskolái között. Szakértelmünket kombinálva valóban globális perspektívát, nemzetközi kapcsolatokat és tudást fejleszthet ki, hogy vezethessen egy bizonytalan és összekapcsolt világban. A program a fenntartható és felelős vezetésre összpontosít. Ezek az elvek minden modulunkba beágyazódnak. Elmerülhetsz a kontextuális vezetői projektekben, felfedezheted a valós, stratégiai kihívásokat, és alkalmazhatod a tanulást a munkahelyeden. Akár magasabb rangú szerepet szeretne vállalni, akár egy összekapcsolt világban rejlő lehetőségeket és kockázatokat kívánja magáévá tenni, a Global Executive MBA egy zászlóshajó program és egy átalakító tanulási tapasztalat.

    • Eltville, Németország
    • Regensburg, Németország
    • + 6 more

    Részidő

    15 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az Executive MBA in Real Estate International célja, hogy versenyelőnyt biztosítson az ingatlanszakértőknek a többi piaci szereplővel szemben, biztosítva számukra a nemzetközi piacon való versenyhez szükséges eszközöket. A kurzus azoknak az ingatlanszakértőknek szól, akik szeretnék fenntartható módon alakítani az iparágat, és jobban megérteni az ingatlanfinanszírozást és -befektetéseket, valamint a nemzetközi piacokat, különösen az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és az ázsiai piacokat.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    18 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Arden University online MBA (CMI) programja a vezetői tulajdonságokra, az üzleti fenntarthatóságra és a stratégiai modellek kidolgozására összpontosítva kulcsfontosságú előnyt nyújt az üzleti élet legfelsőbb szintjén való sikerhez. Függetlenül attól, hogy niche induló vállalkozást hoz létre, vagy nemzetközileg elismert vállalatban működik, az Arden MBA programja megadja azokat a készségeket, amelyekre szüksége lesz vállalkozása sikeréhez.

    • London, Egyesült Királyság

    Részidő

    22 hónapok

    Összekevert

    Angol

    Első osztályú MBA, amely tapasztalt szakembereket készít fel vezetői pozíciókra a technológia-vezérelt világban. A londoni székhelyű Executive MBA (EMBA) egy részmunkaidős program, amelyet kifejezetten tapasztalt üzleti szakemberek számára terveztek, akik karrierjüket szeretnék felgyorsítani akár egy meglévő pályán belül, akár új üzleti környezetbe vagy szerepkörbe való átállással.

    • Oxford, Egyesült Királyság
    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Szerezzen európai MBA-t humánerőforrás-menedzsmentből interaktív és rugalmas online kurzusokon keresztül. Ideális program a humán erőforrás területén dolgozó vezetők számára szerte a világon

    • Birmingham, Egyesült Királyság

    Részidő

    5 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Rugalmas és praktikus, az Executive MBA-t úgy tervezték, hogy illeszkedjen a meglévő karrier-kötelezettségekhez, lehetővé téve számos iparág és ágazat vezetői számára, hogy növeljék karrierlehetőségeiket.

    • South Kensington, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    22 hónapok

    Összekevert

    Angol

    A londoni székhelyű Executive MBA (EMBA) egy részmunkaidős program, amelyet kifejezetten tapasztalt üzleti szakemberek számára terveztek, akik karrierjüket szeretnék felgyorsítani akár egy meglévő pályán belül, akár új üzleti környezetbe vagy szerepkörbe való átállással. A program az online és a személyes oktatás kombinációján keresztül valósul meg, kihasználva a blended learning előnyeit, miközben minimálisra csökkenti az irodától távol töltendő napok számát.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az Executive Master of Business Administration (MBA) egy nemzetközileg elismert mesterképzés az üzleti adminisztráció és menedzsment területén. A kurzus célja a jövő cégvezetőinek fejlesztése. A felelős vezetést a kreativitás, a gyakorlatiasság és a szociális találékonyság kiindulópontjairól közelíti meg.

    • London, Egyesült Királyság

    Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az Economist/WhichMBA szerint a világ 6. helyén, az Egyesült Királyságban pedig az 1. helyen áll*? A 2020-as Executive MBA rangsor, az Executive MBA (London) megadja azokat a stratégiai vezetői készségeket, amelyekre szükség van az azonnali hatás eléréséhez. A velünk töltött idő alatt és azon túl is támogatni és motiválni fogunk, valamint ösztönözni fogunk, kritizálunk és kihívás elé állítunk, hogy előhozd a belső változást.

    • Siedlęcin, Lengyelország
    • Mała Kamienica, Lengyelország
    • + 3 more

    teszt

    • Online United Kingdom

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Tanulmányozni fog egy átfogó "stratégiai" modult, amelyet gyakorló menedzserek számára terveztek, akik a kortárs ötletek globális kontextusban történő figyelembevételével szeretnének előrelépni. A stratégia kidolgozása és végrehajtása, valamint az, hogy miként tudja fenntartani önmagát és az általa irányított szervezetet a jövőben, olyan témák, amelyeket fel fog fedezni. Ezt követi egy munkaalapú projekt az Ön által választott releváns területen, amely lehetőséget teremt arra, hogy értéket adjon munkáltatója számára, és javítsa önéletrajzát.

    • UK Online, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    9 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    UK Home Learning College büszkén kínálja ezt az egyedülálló MBA programot, amelyet kifejezetten a meglévő és törekvő vezetők és üzleti vezetők számára terveztek minden iparág számára. Ez magában foglalja az alapvető üzleti tudományok széles körét, amely a delegálók számára biztosítja a mai globális vállalati világ holisztikus megértését.

    • Norwich, Egyesült Királyság

    Részidő

    27 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Norwich Business School Executive MBA egy részmunkaidős fejlett irányítási programot azok számára, akik, hogy felgyorsítsa a karrierlehetőségeket, és biztosítsa a felső vezetés álláspontját.