EMBA

Általános információk

Program leírás

EMBA

&nbsp

A EMBA Lagos Business School, Pán-afrikai University egy élénkítő és intenzív program, amelynek célja, hogy felkészítse a potenciális vezetők a felső vezetés.

&nbsp

Azt is előírja, analitikus és integrált megértése az üzleti menedzsment, amely lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy alkalmazzák a tanulás és a munka projekt közvetlenül a saját szervezeteit, míg egy erős hálózatot hasonló gondolkodású kollégákkal széles különböző iparágakban. A program lehetőséget ad a jövő vezetők a szükséges eszközöket és perspektívák sikeresen vezetni a szervezetek a jövőben.

&nbsp

Célunk, hogy egy olyan környezet megteremtése, ahol a résztvevők megtanulják, hogyan kell kezelni a nehéz valós problémák szondázás, megvitatása és dolgoznak együtt, mint egy csapat elérése felé mélyebb betekintést, mint amennyit valaha is a saját. A EMBA felerősíti egyéni erősségek és épít közötti szinergiák csapat tagjai.Itt megtanulják, hogyan kell dönteniük, hogy jobb döntéseket és a felelősséget. Ennek során, akkor is felfedezni, hogyan lehet hatékonyan kommunikálni az osztályban, és a munka, és a tőkeáttétel az összes jó ötlet, hogy a programot. A EMBA a legjobb az emberek teljes munkaidőben foglalkoztatott pozíciókat, amelyek lehetővé teszik számukra alkalmazni, amit tanulnak, miközben tagja teljesítsen egy szigorú tudományos program. Az expozíció után munka, ez egy jól lekerekített tapasztalat, hogy ad a résztvevők kiegyensúlyozott képet az élet.

&nbsp


Felépítése és tananyag


A program szállított hat 14 hetes félév elosztva két ülés időtartama 24 hónap. A munkamenet kezdődik január és végződik december. Osztályok tart pénteken 13:30-07:45, szombaton 09:00 óráig -1,45 kívül van egy öt napos intenzív hét, ha minden félévben, ahol osztályok tart a 9:00-15:30 hétfőtől péntekig.Nincs osztályok a szombat követően intenzív héten.

&nbsp

&nbsp

EMBA Tanulási cél

&nbsp

A program célja, hogy fejlessze a vezetők és vállalkozók, akik:

&nbsp

 • Képes kezelni az embereket és folyamatokat
 • Képes a stratégiai gondolkodás
 • Magabiztos széles körű funkciók
 • Kényelmes környezetben dolgozik nemzetközi szabványok

&nbsp

&nbsp

Ki kell alkalmazni

&nbsp

Keresünk emberek különböző munkahelyi háttérrel, aki hozzájárul, és hasznot a programból. EMBA résztvevők a legtöbb hasznot, ha a pozíciók munka lehetővé teszi számukra, alkalmazza a tudást és készségeket fejleszteni az osztályteremben. A legtöbb résztvevő a harmincas éveikben járnak, és átlagosan kilenc éves szakmai tapasztalat, beleértve a pozíciókat vezetői felelősséget, ez azért van, mert a EMBA nagymértékben támaszkodik a tapasztalatokat a résztvevők a programot. A résztvevők is érkeznek a legkülönbözőbb iparágak és háttérrel kezdve a kisvállalkozások multinacionális mind a magán-és az állami szektorban.

&nbsp

&nbsp

Felvételi kritériumok / Requirements

&nbsp

A jelentkezőknek a felvételi az Executive MBA program kell felelnie az alábbi követelményeknek.

&nbsp

 • Öt hitel halad többek között angol és matematika a O szinten.
 • Minimum minősítése a másodosztályú alacsonyabb fokú egyetemi vagy posztgraduális diploma (PGD) egy elismert egyetemen a jelentkezők harmadik osztályú fok vagy magasabb nemzeti oklevelek.
 • Legalább hét év után képesítéssel munkatapasztalat.
 • A megfelelő teljesítmény a GMAT.
 • Kielégítő értékelését a jelöltek szellemi kapacitás, a professzionalizmus, az érettség, korábbi szakmai tapasztalat és a motiváció a munka révén egy interjúban. (Csak rövid listán szereplő jelöltek interjút).
 • Ahogy a jelöltek, hogy összekapcsolják az igényeket a program munkáját, kifejezett jóváhagyásával a cég, amely lehetővé teszi a jelölteket, hogy vállalja ezeket a vizsgálatokat is szükség lesz.

&nbsp


Hogyan lehet pályázni

&nbsp

Jelentkezés a Emba online történik egész évben. Alkalmazások azonban, be kell fejezni a határidőig megjelölt minden évben.

&nbsp

A jelentkezési határidő a január 2014 ülés szeptember 6, 2013

&nbsp

Lehetősége van arra, hogy megtegye a School 's felvételi vizsga a tervek szerint, avagy a Graduate Management Felvételi Test (GMAT) bármikor, és miután a tesztpontszám küldött nekünk a határidő lejárta előtt. A dátumok a január 2014 munkamenet a következők:

 • GMAT Határidő: október 7, 2013
 • EMBA felvételi vizsga: szeptember 21, 2013
 • Vizsgálati díjat: N5, 000
 • Jelentkezési díj: N5, 000

&nbsp


EMBA Díjak


Az Executive MBA program jelenleg a költségek N1, 975.000 ülésén. A díj megfizetése részletekben elején minden félévben, és ez magában foglalja a tandíj, tananyagok és az étkezést. A díj további feltétele, hogy rendszeresen felülvizsgálják.

Utoljára frissítve ápr. 2013

Az iskoláról

LBS is a community of people committed to creating and transmitting management and business knowledge based on a Christian conception of the human person and of economic activity and relevant to Niger ... Tovább

LBS is a community of people committed to creating and transmitting management and business knowledge based on a Christian conception of the human person and of economic activity and relevant to Nigeria and Africa at large. We strive to be a world-class business school which will have a significant impact on the practice of management. Kevesebb