Részidős EMBA Képzés lagos Nigériában

2 Részidős EMBA Összevetése lagos Nigéria

MBA

Egy EMBA vagy Executive MBA egy posztgraduális szintű üzleti képzési szakemberek és a végrehajtó. Ez lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza az üzleti vezetői oktatás és a munka egyszerre.

Azok, akik már szerzett főiskolai diplomát, és tovább kívánják növelni a tudás és a képzés lehet választani, hogy keresni egy Master of Business Administration, vagy MBA. Az MBA egy két éves program, amely segíthet készítsen diplomások karrier a vezetés és irányítás az üzleti világban.

Nigéria között a nyugat-afrikai országokat, amelyek a legjobb minőségű kutatás orientált hallgatók interaktív, sőt eredményes egyetemi oktatás. Ez az ország több legjobban teljesítő egyetemek rangsorolása a legjobb Afrikában, sőt az egész világ, a vezető, hogy a University of Lagos.

Lagos híres otthont számtalan szakmai és főiskolai intézmények nyújtanak magasabb szintű képzési és tanulási lehetőségekről a helyi és külföldi diákok számára. Nagy egyetemek között a University of Lagos, Lagos Állami Egyetem és a Pan-Atlantic University.

Kérj Információt Részidős Executive MBA-k lagos Nigériában 2018

Mutass többet

Moduláris Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Részidős 2 év March 2018 Nigéria Lagos

A moduláris Executive MBA program Lagos Business School egy intenzív program célja az elfoglalt szakemberek keres minőségirányítási oktatás, amely kombinálja a rugalmasságot erős tudományos háttérrel [+]

Moduláris Executive MBA

A moduláris Executive MBA program Lagos Business School egy intenzív program célja az elfoglalt szakemberek keres minőségirányítási oktatás, amely kombinálja a rugalmasságot erős tudományos háttérrel.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai munkaadók szükség vezetők a széleskörű ismeretek, hogy az MBA biztosít, és így az általános menedzsment szempontjából biztosítja a megfelelő felkészülés a sikeres átmenet a magasabb szintű felelősség.

Tettünk a képzés hozzáférhetőbbé a szakemberek és kívül Nigériában, így marad a munka, miközben kereső az MBA fokozatot szerzett. A szerkezet a moduláris Executive MBA program lehetővé teszi a résztvevők azonnal alkalmazni az új tanulási munkájukat, ami növeli mérhetetlen értéket szervezetek.... [-]


EMBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Részidős 24 hónapok March 2018 Nigéria Lagos

A EMBA Lagos Business School, Pán-afrikai University egy élénkítő és intenzív program, amelynek célja, hogy felkészítse a potenciális vezetők a felső vezetés [+]

EMBA

A EMBA Lagos Business School, Pán-afrikai University egy élénkítő és intenzív program, amelynek célja, hogy felkészítse a potenciális vezetők a felső vezetés.

Azt is előírja, analitikus és integrált megértése az üzleti menedzsment, amely lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy alkalmazzák a tanulás és a munka projekt közvetlenül a saját szervezeteit, míg egy erős hálózatot hasonló gondolkodású kollégákkal széles különböző iparágakban. A program lehetőséget ad a jövő vezetők a szükséges eszközöket és perspektívák sikeresen vezetni a szervezetek a jövőben.

Célunk, hogy egy olyan környezet megteremtése, ahol a résztvevők megtanulják, hogyan kell kezelni a nehéz valós problémák szondázás, megvitatása és dolgoznak együtt, mint egy csapat elérése felé mélyebb betekintést, mint amennyit valaha is a saját. A EMBA felerősíti egyéni erősségek és épít közötti szinergiák csapat tagjai.Itt megtanulják, hogyan kell dönteniük, hogy jobb döntéseket és a felelősséget. Ennek során, akkor is felfedezni, hogyan lehet hatékonyan kommunikálni az osztályban, és a munka, és a tőkeáttétel az összes jó ötlet, hogy a programot. A EMBA a legjobb az emberek teljes munkaidőben foglalkoztatott pozíciókat, amelyek lehetővé teszik számukra alkalmazni, amit tanulnak, miközben tagja teljesítsen egy szigorú tudományos program. Az expozíció után munka, ez egy jól lekerekített tapasztalat, hogy ad a résztvevők kiegyensúlyozott képet az élet. ... [-]