EMBA altavilla Vicentina Olaszországban

A Legjobb Executive MBA Diplomák altavilla Vicentina Olaszországban 2018

MBA

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A gyönyörű város Altavilla Vicentina ismert, mint egy tökéletes üdülőhely. Azonban nem sokan tudják, hogy ez a hely jó oktatási intézmények, mint a Fondazione Cuoa Centro Universitario di Organizzazione aziendale és Universita 'Degli Studi di Padova-Filologia Slava. Az egyetemek ismert a magas színvonalú oktatás és van egy nagy üzleti tanulmányok osztály.

Üzleti Tanulmányok altavilla Vicentina Megtekintése Olaszországban 2018

Mutass többet

Global Executive MBA

SDA Bocconi School of Management
Campus Részidős 20 hónapok March 2018 Olaszország Milánó Altavilla Vicentina + 1 további

A Global Executive MBA (Master of Business Administration) egy moduláris program, amely biztosítja a magas színvonalú üzleti oktatás a vezetők, akik kívánják kibővíteni a karrierjük, és elmozdulni több nemzetközi [+]

A Global Executive MBA (Master of Business Administration) egy moduláris program, amely biztosítja a magas színvonalú üzleti oktatás a vezetők, akik kívánják kibővíteni a karrierjük, és elmozdulni több nemzetközi üzleti kezdeményezések. A Global Emba egy kilövőállás jövőbeni karrier fázisok és egy integrált felkészülés felsővezetői szerepek.

Regionális fókusz / Globális gondolkodás

A GEMBA zajlik SDA Bocconi, a közepén Milano, egy városban, amely egyesíti a dinamikus globális valóság, miközben tükrözi az egyedi szempontjait az Európai piacon. Egyre ez a fajta megértés és a tapasztalat elengedhetetlen lesz vetítés során a pályaválasztás.... [-]