MBASTUDIES.HU

A Legjobb Executive MBA Képzések in Milan Olaszországban 2019/2020

Az üzletemberek az egész világon választottak EMBA Milánóban. Milánó sok mindent kínál azok számára, akik ezt választja izgalmas város az akadémiai és a szakmai előmenetel. Van néhány kulcsfontosságú iparágak Milánóban, mint a divat, a formatervezés, a technológia, és még sok más, amely nagy lehetőségeket nyújt a szakmai fejlődés és karrier lehetőségeket. Van számos kulturális lehetőségeket, valamint aktív társadalmi és éjszakai élet, kiegészítve a Emba Milánóban tapasztalat.

A Emba Milánóban programok általában működnek nemzetközi szemszögből nézve, ami fontos a fokozott globalizáció és összefüggéseit a globális piacon. Résztvevői Emba Milánóban programok kapnak egy alapítványi megértése az üzleti elvek, mint a marketing, a pénzügy, informatika, etika, közgazdaságtan, ahol a hangsúly a fejlődő erős vezetés és a vezetői képességek.Egy EMBA Milánóban ajtókat nyithat sok karrierlehetőségek a régióban, valamint világszerte.

Vessen egy pillantást a Emba Milánóban alábbi programokat lehet találni a mértékben, hogy tökéletes az Ön számára!

Találat Filter

Executive MBA - nemzetközi útvonalon

University of Strathclyde Business School
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 24 hónap Augusztus 2020 Görögország Athens Szingapúr Singapore Svájc Zürich Bahrein Manama Malajzia Petaling Jaya Kuala Lumpur Omán Muscat Egyesült Arab Emírségek Dubai Abu Dhabi Olaszország Milan Németország Munich Kína Beijing Franciaország Toulouse + 22 további

Strathclyde Business School (SBS) hosszú és büszke története, hogy egy innovatív üzleti iskola - és részben a vezető technológiai egyetem - a "hasznos tanulás" a szívében. SBS nevezték Business School of the Year a Times Higher Education 2016 díjat bejelentette novemberben. A díjat az a felismerés, a Business School innovatív és vállalkozói szemlélet és a teljes "kiemelkedő" teljesítményét.

Executive MBA - Master Of Business Administration

United International Business Schools
Campus On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Október 2019 Svájc Zürich Belgium Antwerp Spanyolország Barcelona Brussels Madrid Japán Tokyo Hollandia Amsterdam Olaszország Milan Geneva + 16 további

A tudományos naptár negyedéves rendszeren alapul (1 negyedév = 10 hét). A program rugalmas struktúrájának és moduláris tervezésének köszönhetően minden negyedév és minden időszak kezdetén különböző kezdési időpontok érhetők el októberben, novemberben, januárban, februárban, áprilisban, májusban, júliusban és augusztusban.

Nemzetközi Flex EMBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
On-line Nappali Részidős oktatás 20 hónap Október 2019 Olaszország Milan Franciaország Nantes Reims Egyesült Királyság Edinburgh Spanyolország Madrid Kína Guangzhou Barcelona Belgium Brussels Glasgow Beijing Németország Munich Toulouse-le-Château + 18 további

A Nemzetközi Flex EMBA (i-Flex) egy 20 hónapos Executive MBA program, amelynek célja a menedzsereknek, akik a Microsoft technológiával kifejlesztett világ egyik legfejlettebb digitális tanulási platformját használva szeretnék kombinálni a nemzetközi tanulmányt a munkahelyi kötelezettségvállalásokkal.

Executive MBA Banking

European School of Banking Management
Campus On-line Nappali 14 hónap Nyílt Beiratkozás Olaszország Milan + 1 további

Az egyetlen Olaszországban nyújtott MBA Banking, amelyet Olaszország legfontosabb banki képzési iskolája szervez. Az MBA a legmagasabb fokú szakosodás a világon, a vezetői képzés számára.