Organizational Management Executive MBA Képzések

3 Organizational Management EMBA Képzés Összevetése

Ellentétben a tipikus teljes munkaidőben mester programok, az Executive Master of Business Administration egy olyan fokozatot, amelynek célja a dolgozó szakemberek keresik a részmunkaidős oktatást, hogy előre karrierjüket. A jelentkezők feltételezik, hogy jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így a tempó eltér a hagyományos MBA-tól.

Mi az EMBA a szervezeti menedzsmentben? Ez a program további tanulmányokat nyújt a dolgozók hallgatóinak a szervezet irányításának technikai és személyes vonatkozásairól. A tanfolyamok általában hangsúlyozzák a hatékony csapatfejlesztést egyaránt átfogó, szervezeti szempontból és az egyéni jellemzők és viselkedés megértése révén. A hallgatók feladata az emberi erőforrás menedzsment, az etikai és szociális kérdések komplex üzleti problémáinak megoldása, valamint a hatékony csoportkommunikáció és viselkedés.

Azáltal, hogy egy EMBA a szervezeti menedzsment, a hallgatók a lehetőséget, hogy tovább építsen döntési és interperszonális készségek kritikus minden irányítási szerepet. Továbbá fejleszthetik a kutatási technikák és az etika szélesebb körű kontextusát, ahogy azt a vezetésnél alkalmazzák.

Az EMBA a szervezeti menedzsment általában befejezni egy-két év. Mivel a tanfolyamokat részmunkaidőben veszik igénybe, a tanfolyam gyakran intenzívebb a kompenzációhoz. A tandíj költségei az iskola és a program alapján változnak, és a diákoknak előzetesen meg kell tanulniuk, hogy többet megtudjanak.

A szervezeti menedzsment számos olyan pozíciót foglal magában, amelyek magán- vagy közvállalkozásokban működnek közvetlenül a munkavállalókkal. Az EMBA-n végzettek a szervezeti menedzsmentben általában felkészültek humánerőforrás-menedzserekre, de az EMBA tanfolyamai és korábbi szakmai tapasztalataik miatt több résztvevő pozícióra, például képzési és fejlesztési vezetőkre is jogosultak. Egy másik megoldás működési kutatás-elemzőként működik, amely egy vállalaton belüli kutatást és tanácsadást végez a munkahelyi és szervezési kérdések közvetítésével kapcsolatban.

Az EMBA a szervezeti menedzsment értékes lehetőséget kínál azok számára, akik már teljes munkaidőben dolgoznak, világszerte elérhető programok révén, gyakran a távoktatáson keresztül, hogy jobban illeszkedjenek a munkarendekhez. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Mutass többet

Executive MBA nemzetközi vállalat az infrastruktúra ágazatban

Structuralia
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 650 óra October 2019 Spanyolország Alcobendas

Az Executive MBA cégek az építőiparban vált, miután tizenhét kiadást tanított mind a Madrid és a Barcelona, ​​a hivatkozás az ágazat képzési program az üzleti menedzsment Spanyolországban és Latin-Amerikában. 2010 óta, amikor a nemzetközi változat indult, ők részt vevő hallgatók tizennyolc latin-amerikai országokban, a támogatást és együttműködést az Amerikai Államok Szervezete (OAS). A jelenlegi helyzet az építőiparban világszerte, és annak szükségességét, hogy támogassák a vállalatok nemzetközivé az oka ennek a bemutató nemzetközi program különösen olyan szakemberek mind európai, mind az amerikai spanyol nyelvű kontinensen. [+]

Ha azonosulni egy ilyen esetben, ez az a program!

Azt szeretné , hogy előre a szektor és szakmailag fejlődnek a jelenlegi teljesítmény. Szeretném , hogy irányítsa a szervezeti egység a jelenlegi cég, vagy egy vállalat az Ön ipar és a szakma. Meg kell azt az illúziót, hogy készítsen és megfelelni a kihívásnak létrehozásának a cég vagy egy kezdeményezés a saját. Azt akarja , hogy szakosodott üzleti menedzsment területén az infrastruktúra. Gondolkodik a lehetőséget, hogy dolgozzon ki a latin-amerikai vagy spanyol és akkor megoszthatja tapasztalatait más szakemberek, mint te kozmopolita város, mint Madrid.

A globalizációs folyamat, amely jelenleg termelő vezet, minden szakember általában és az ipari mérnökök különösen annak szükségességét, hogy nyitottak legyenek a földrajzi mobilitás, attól függően, hogy az esetlegesen felmerülő lehetőségekhez más országokban.... [-]


MBA menedzsment szakmai szolgáltatások szervezetek

Centro de Estudios Garrigues
Campus Részidős 272 óra October 2019 Spanyolország Madrid

Az Executive MBA Professional Service Organizations biztosítja a látást az átfogó irányításáért, jellemző az MBA [+]

Executive MBA Professional Service Organizations

Szakmai szolgáltató szervezetek speciális funkciók, hogy válaszolnia kell azokat, akik a pozíciójukat. Az Executive MBA Professional Service Organizations biztosítja a látást az átfogó irányításáért, jellemző az MBA, különös figyelmet fordítva a sajátosságait azon szervezetek, amelyek a szakértelmét a szakemberek egyik legfontosabb eszköz.

Dirigido a:

• A vezetők, partnerek, vezetők és a vezetők a tanácsadó és könyvvizsgáló cégek

• A partnerek, munkatársak és a vezetők a jogi cégek, adótanácsadók, gazdasági tanácsadók és pénzügyi

• A vezetők és menedzserek RR tanácsadó cégek. HH. és fejvadászok... [-]


ügyvezető Master in intézményi és oktatási menedzsment

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
On-line Nappali Részidős 12 - 24 hónapok Nyílt Beiratkozás Svájc Zürich + 1 további

Ez Executive Master (Emba) az intézményi és oktatási menedzsment tanulmányi program ideális diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 5 év vezetői pozícióban az azonos területen vagy hasonló, [+]

3 legjobb egyetemekkel = 1 EURÓPAI DEGREE Minden diák lesz felül ABM Diploma közös oklevél Egyetem Dąbrowa Górnicza (WSB) és Tarasz Sevcsenko Nemzeti Egyetem. 3. A legjobb európai egyetemek = Legjobb Virtual / Távolság Program = 1 Top European Diploma SVÁJC + EU + top rangsorolt ​​500

Advance Your Szakértelem ABM

Kapcsolatba tanulók és a vezetők, mint te az online mesterképzést. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi a mester hallgató ABM.

Akadémiai kutatók és oktatók

Az ügyvezető Master of intézményi és oktatási Management (Emba) jelenti a következő szint a kitüntetést bármely tudományterületen.

Ez Executive Master (Emba) az intézményi és oktatási menedzsment tanulmányi program ideális diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 5 év vezetői pozícióban az azonos területen vagy hasonló, a végén Mester intézményi és oktatási menedzsment tanulmányi programozza a diplomások össze elmélet azok tapasztalataimból, és megjelenik egy alapos ismerete az oktatás területén. Diákok vannak ellátva hasznos oktatási know-how és elméletek belépni a munkaerőpiacra, és hozzájáruljanak hatékonyan, szervezetek, az oktatási területen.... [-]