Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Organizational Management EMBA Képzés Összevetése

Ellentétben a tipikus teljes munkaidőben mester programok, az Executive Master of Business Administration egy olyan fokozatot, amelynek célja a dolgozó szakemberek keresik a részmunkaidős oktatást, hogy előre karrierjüket. A jelentkezők feltételezik, hogy jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így a tempó eltér a hagyományos MBA-tól.

Mi az EMBA a szervezeti menedzsmentben? Ez a program további tanulmányokat nyújt a dolgozók hallgatóinak a szervezet irányításának technikai és személyes vonatkozásairól. A tanfolyamok általában hangsúlyozzák a hatékony csapatfejlesztést egyaránt átfogó, szervezeti szempontból és az egyéni jellemzők és viselkedés megértése révén. A hallgatók feladata az emberi erőforrás menedzsment, az etikai és szociális kérdések komplex üzleti problémáinak megoldása, valamint a hatékony csoportkommunikáció és viselkedés.

Azáltal, hogy egy EMBA a szervezeti menedzsment, a hallgatók a lehetőséget, hogy tovább építsen döntési és interperszonális készségek kritikus minden irányítási szerepet. Továbbá fejleszthetik a kutatási technikák és az etika szélesebb körű kontextusát, ahogy azt a vezetésnél alkalmazzák.

Az EMBA a szervezeti menedzsment általában befejezni egy-két év. Mivel a tanfolyamokat részmunkaidőben veszik igénybe, a tanfolyam gyakran intenzívebb a kompenzációhoz. A tandíj költségei az iskola és a program alapján változnak, és a diákoknak előzetesen meg kell tanulniuk, hogy többet megtudjanak.

A szervezeti menedzsment számos olyan pozíciót foglal magában, amelyek magán- vagy közvállalkozásokban működnek közvetlenül a munkavállalókkal. Az EMBA-n végzettek a szervezeti menedzsmentben általában felkészültek humánerőforrás-menedzserekre, de az EMBA tanfolyamai és korábbi szakmai tapasztalataik miatt több résztvevő pozícióra, például képzési és fejlesztési vezetőkre is jogosultak. Egy másik megoldás működési kutatás-elemzőként működik, amely egy vállalaton belüli kutatást és tanácsadást végez a munkahelyi és szervezési kérdések közvetítésével kapcsolatban.

Az EMBA a szervezeti menedzsment értékes lehetőséget kínál azok számára, akik már teljes munkaidőben dolgoznak, világszerte elérhető programok révén, gyakran a távoktatáson keresztül, hogy jobban illeszkedjenek a munkarendekhez. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

2 Results in Organizational Management

Structuralia

Az Executive MBA cégek az építőiparban vált, miután tizenhét kiadást tanított mind a Madrid és a Barcelona, ​​a hivatkozás az ágazat képzési program az üzleti menedzsment ... [+]

Ha azonosulni egy ilyen esetben, ez az a program!

Azt szeretné , hogy előre a szektor és szakmailag fejlődnek a jelenlegi teljesítmény. Szeretném , hogy irányítsa a szervezeti egység a jelenlegi cég, vagy egy vállalat az Ön ipar és a szakma. Meg kell azt az illúziót, hogy készítsen és megfelelni a kihívásnak létrehozásának a cég vagy egy kezdeményezés a saját. Azt akarja , hogy szakosodott üzleti menedzsment területén az infrastruktúra. Gondolkodik a lehetőséget, hogy dolgozzon ki a latin-amerikai vagy spanyol és akkor megoszthatja tapasztalatait más szakemberek, mint te kozmopolita város, mint Madrid.

A globalizációs folyamat, amely jelenleg termelő vezet, minden szakember általában és az ipari mérnökök különösen annak szükségességét, hogy nyitottak legyenek a földrajzi mobilitás, attól függően, hogy az esetlegesen felmerülő lehetőségekhez más országokban.... [-]

Spanyolország Alcobendas
October 2019
Nappali
650 óra
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Ez Executive Master (Emba) az intézményi és oktatási menedzsment tanulmányi program ideális diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 5 év vezetői po ... [+]

3 legjobb egyetemekkel = 1 EURÓPAI DEGREE Minden diák lesz felül ABM Diploma közös oklevél Egyetem Dąbrowa Górnicza (WSB) és Tarasz Sevcsenko Nemzeti Egyetem. 3. A legjobb európai egyetemek = Legjobb Virtual / Távolság Program = 1 Top European Diploma SVÁJC + EU + top rangsorolt ​​500

Advance Your Szakértelem ABM

Kapcsolatba tanulók és a vezetők, mint te az online mesterképzést. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi a mester hallgató ABM.

Akadémiai kutatók és oktatók

Az ügyvezető Master of intézményi és oktatási Management (Emba) jelenti a következő szint a kitüntetést bármely tudományterületen.

Ez Executive Master (Emba) az intézményi és oktatási menedzsment tanulmányi program ideális diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 5 év vezetői pozícióban az azonos területen vagy hasonló, a végén Mester intézményi és oktatási menedzsment tanulmányi programozza a diplomások össze elmélet azok tapasztalataimból, és megjelenik egy alapos ismerete az oktatás területén. Diákok vannak ellátva hasznos oktatási know-how és elméletek belépni a munkaerőpiacra, és hozzájáruljanak hatékonyan, szervezetek, az oktatási területen.... [-]

Svájc Zürich
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónapok
On-line
Bővebben magyarul