EMBA Diploma a St. Petersburg Oroszországban

A Legjobb Executive MBA-k a St. Petersburg Oroszországban 2018

MBA

A EMBA szakok rugalmas és megfizethető oktatást lehetőségeket teljes munkaidőben dolgozó szakemberek számára. A mai 's munkaerő-piaci, a ' s nem könnyű megtalálni a versenyelőnyt. Mind a foglalkoztatottak és a munkanélküliek meg egy EMBA.

Azok, akik már szerzett főiskolai diplomát, és tovább kívánják növelni a tudás és a képzés lehet választani, hogy keresni egy Master of Business Administration, vagy MBA. Az MBA egy két éves program, amely segíthet készítsen diplomások karrier a vezetés és irányítás az üzleti világban.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

St. Petersburg város mentén található a Néva folyón. A lakosok több mint 5 millió lakos. A város 716 állami iskolák és a szakiskolák 80..

Executive MBA Képzések a St. Petersburg Megtekintése Oroszországban 2018

Mutass többet

Executive Mba Program

St. Petersburg State University Graduate School of Management
Campus Részidős 24 hónapok December 2018 Oroszország St. Petersburg

Az SPbSU Graduate School of Management kiválasztásával Ön olyan egyetemi szintű EMBA programot választ, amelyet a birtokos pálya professzorai tanítanak, és amely kiterjedt tudományos ismereteket és gyakorlati üzleti készségeket ötvöz. [+]

Az SPbSU Graduate School of Management kiválasztásával Ön olyan egyetemi szintű EMBA programot választ, amelyet a birtokos pálya professzorai tanítanak, és amely kiterjedt tudományos ismereteket és gyakorlati üzleti készségeket ötvöz. Olyan szakembercsapatot választasz, akik hisznek az üzleti oktatás modern elveiben. Ön választja az iskolát, amely létrehozta az egyedülálló partneri kapcsolatokat a felső külföldi üzleti iskolák és vállalatok - a világ és a nemzeti gazdaság vezetői számára.

Több mint 400 menedzser lépett be, és sikeresen befejezte a GSOM MBA programot . A Henkel - Era, az OTIS - St.Petersburg, a Slotex, a Progress - Neva, a Ivan Fedorov, a Lenenergo, a Coca - Cola HBC Eurasia, a Baltic Factory, a British American Tobacco, a Pyatiorochka, a Chainaya Lozhka, az Iskrasoft stb. Büszkék vagyunk diplomásokra.... [-]


Kettős Fokú Végrehajtó Mba (gsom - Hec Paris)

St. Petersburg State University Graduate School of Management
Campus Részidős 18 hónapok January 2019 Oroszország St. Petersburg

Kettős diploma Executive MBA (GSOM - HEC Paris) - "Master of Business Administration" a GSOM St. Petersburg Állami Egyetem; "Executive Master of Business Administration" a HEC Párizsból (# 1 üzleti iskola Európában, Financial Times rangsor 2006-2009) [+]

A kétfokozatú okleveles MBA Szentpétervárban egy rendkívüli oktatási és szakmai tapasztalat középpontjába kerül: a tudásunkat hozzáadásunkhoz hozzáadjuk a karunk szakértelméhez és az üzleti közösség vezetőihez, hogy izgalmas környezetet teremtsenek a kölcsönös tanulás.

Előnyei a kettős fokú Executive MBA

* Világszínvonalú tanterv, amely magában foglalja a modern irányítási gyakorlat minden területét

* Háromszoros korona akkreditáció: EQUIS, AACSB, AMBA

* Lehetőség két oklevelet szerezni: a GSOM Szentpétervári Állami Egyetemen (az EDUNIVERSAL 2009-es oroszországi üzleti iskola) és a HEC Paris ("Business School of Business Administration" Financial Times 2009)... [-]