Pénzügyi MBA Executive MBA Képzések

Pénzügyi MBA EMBA Képzés Összevetése

Pénzügyi MBA

Az üzleti világban, képzett szakemberek és vezetők terén a finanszírozási kezeléséhez szükséges bonyolult a globális gazdaság. Egy EMBA Pénzügy segíthet pénzügyi szakemberek megszerezzék a képességeket és ismereteket, amelyekre szükségük van, hogy növeljék a karrierjük, hogy a következő szintre.

EMBA Finance célja a jelenlegi szakemberek célja, hogy megismerjék mértékben, miközben továbbra is a karrierjük. Diákok a EMBA pénzügyminiszter hozza a valós tapasztalat a tanulási környezet, és a szintén alkalmazza a tudást szereznek az iskolában, hogy a munkájukat. Megosztása és tapasztal a különböző perspektívák a társak növeli a EMBA Finance programot. Diákok a EMBA Pénzügyminisztérium nem csak szert egy erős alapot a minden szempontból az üzleti, hanem azt is hangsúlyozni keresztül a finanszírozáshoz kurzusok, amelyek középpontjában a fedezeti, származékos, kötvények, és a nemzetközi vállalati pénzügyek.

Tekintse át az alábbi lehetőségek közül, és lehet találni a EMBA pénzügyi programot, amely tökéletes az Ön számára!

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA Pénzügyi MBA. Próbáld meg inkább ezt: MBA Pénzügyi MBA!

Search for similar programs here