Executive MBA Pakisztánban

A Legjobb EMBA Képzés Megtekintése Pakisztánban 2019

MBA

Pakisztán népes ország gazdag történelemmel és kultúrával. A globalizált piacon, Pakisztán vált vonzóvá a sok nemzetközi diákok az iskolák kínálnak számos szakon számos ágazatban. Oktatási intézmények Pakisztánban igyekeznek egyre multikulturális és nemzetközivé vált.


EMBA Pakisztán programok célja a szakemberek közepén karrier célja, hogy előre vezetői pozíciókban. EMBA Pakisztán úgy tervezték, hogy a diákok folytatják mértékben anélkül, hogy megszakítaná a karrierjük. Diákok a EMBA pakisztáni kapnak szilárd alapot az üzleti elvek, mint a pénzügy, marketing, informatika, és az etika, amelynek középpontjában a menedzsment. A hallgatók megtanulnak kritikusan gondolkodni, hogy a stratégiai döntéseket a menedzsment szerepe. Tapasztalati tanulás révén, EMBA pakisztáni diákok megtanulják alkalmazni elmélettől a gyakorlatig.


Tekintse át a EMBA pakisztáni alábbi lehetőségek közül, és vegye be a következő lépés a céljaid!

Mutass többet

MBA végrehajtó

University of Management and Technology - Pakistan
Campus Részidős 2 év April 2019 Pakisztán Lahore

MBA Executive egy úttörő kezdeményezés kiváló mix sikeresen működteti UMT, elindítása óta 1992-ben először Pakisztánban. Ez egy fontos IT-intenzív program szakemberek kereső Álláslehetőségek és vezetői lehetőségeket. [+]

MBA Executive

MBA Executive egy úttörő kezdeményezés kiváló mix sikeresen működteti UMT, elindítása óta 1992-ben először Pakisztánban. Ez egy fontos IT-intenzív program szakemberek kereső Álláslehetőségek és vezetői lehetőségeket. Ellentétben a legtöbb oktatási és képzési programok, a rugalmas, és nem igényel hagyja az üzleti.

Szembesülve a globálisan versenyképes üzleti környezet és támogatja a korszerű információs és kommunikációs technológiák, az üzleti szervezeti struktúrák gyorsan változik. Siker ezen az új piacon szükséges csapatok vezetői munka különböző funkciók és határok. Ma a vállalatvezetők tapasztalatai kihívások, amelyek egyedülálló eltérnek az egy generációval ezelőtt. ... [-]