MBASTUDIES.HU

A Legjobb EMBA Képzések in Lahore Pakisztánban 2019/2020

Azok számára, akik már jelentős mennyiségű szakmai tapasztalatot gyűjtöttek, és készen állnak arra, hogy feljebb kapaszkodjanak a létrán, az Executive MBA (Emba) a következő lépés. A képzés során a számvitel, a vezetés és a pénzügy mellett egyéb kapcsolódó témakörökkel is megismerkedhetnek.

Ha szeretné, hogy mászni a vállalati ranglétrán, és átveheti a vezetői pozíció, a MBA az Ön számára. Ez a program megadja neked a tudást és készségeket szerezni sokoldalúság, tekintve a megértés, egy sor funkcionális üzleti területeken. Valamint a képesség, hogy eszközöket és elemzés, hogy hozzájáruljanak a stratégiai tervezés és a döntéshozatal.

Pakisztán ad otthont az Indus-völgyi civilizáció, amely többek között a legrégebbi a világon. Az angol a hivatalos nyelv az összes kormány és a legtöbb oktatási és üzleti szervezetek, és az is érthető, és beszélt különböző szintű hatáskör sok ember Pakisztánban, különösen a felsőbb osztályok és az emberek, akik elmentek a magasabb iskolai végzettségűek, és a lakó a nagyobb városokban.

Lahore egyik legfontosabb városa Pakisztán. Ez a gazdasági központja Pakisztánban, ahol a vállalati beruházások és összeolvadások történik napi rendszerességgel. Ezért az egyetemek, mint Lahore University of Management Sciences és Lahore School of Economics elkötelezett a minőségi oktatás, hogy felkészüljenek a vállalati egyének.

Executive MBA-k in Lahore Megtekintése Pakisztánban 2019/2020

Találat Filter

MBA végrehajtó

University of Management and Technology - Pakistan
Campus Részidős oktatás 2 év Április 2020 Pakisztán Lahore

MBA Executive egy úttörő kezdeményezés kiváló mix sikeresen működteti UMT, elindítása óta 1992-ben először Pakisztánban. Ez egy fontos IT-intenzív program szakemberek kereső Álláslehetőségek és vezetői lehetőségeket.