MBASTUDIES.HU

A Legjobb EMBA Képzés Megtekintése Pakisztánban 2019/2020

Pakisztán népes ország gazdag történelemmel és kultúrával. A globalizált piacon, Pakisztán vált vonzóvá a sok nemzetközi diákok az iskolák kínálnak számos szakon számos ágazatban. Oktatási intézmények Pakisztánban igyekeznek egyre multikulturális és nemzetközivé vált.


EMBA Pakisztán programok célja a szakemberek közepén karrier célja, hogy előre vezetői pozíciókban. EMBA Pakisztán úgy tervezték, hogy a diákok folytatják mértékben anélkül, hogy megszakítaná a karrierjük. Diákok a EMBA pakisztáni kapnak szilárd alapot az üzleti elvek, mint a pénzügy, marketing, informatika, és az etika, amelynek középpontjában a menedzsment. A hallgatók megtanulnak kritikusan gondolkodni, hogy a stratégiai döntéseket a menedzsment szerepe. Tapasztalati tanulás révén, EMBA pakisztáni diákok megtanulják alkalmazni elmélettől a gyakorlatig.


Tekintse át a EMBA pakisztáni alábbi lehetőségek közül, és vegye be a következő lépés a céljaid!

Találat Filter

MBA végrehajtó

University of Management and Technology - Pakistan
Campus Részidős oktatás 2 év Április 2020 Pakisztán Lahore

MBA Executive egy úttörő kezdeményezés kiváló mix sikeresen működteti UMT, elindítása óta 1992-ben először Pakisztánban. Ez egy fontos IT-intenzív program szakemberek kereső Álláslehetőségek és vezetői lehetőségeket.