Filter
EMBA
Portugália Lisbon A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Executive MBA Képzések in Lisbon Portugáliában 2019/2020

Lisszabon egyik legfontosabb választás a posztgraduális üzleti oktatás szakemberei a világ minden tájáról. Egy EMBA Lisszabonban egy kiváló lehetőség a magas színvonalú oktatás egy dinamikus és vibráló város. Eltekintve remek tudományos intézmények, Lisszabon sok mindent kínál azoknak, akik döntenek, hogy tanulni, dolgozni, vagy élni ebben a szép városban. Egy EMBA Lisszabonban, a résztvevők megtapasztalhatják a szakmai fejlődés és személyes növekedés.

A Emba lisszaboni programok felépítése az üzleti szakemberek, akik munkatapasztalatot keresnek diplomáját és a szakmai előmenetel és a felső vezetés és a vezetői pozíciókban. EMBA Lisszabonban programok biztosítják az oktatás alapvető üzleti elveket, mint például marketing, pénzügy, etikai, gazdasági és üzleti jog, ahol a hangsúly a vezetés és a stratégiai menedzsment. Pályakezdő programok egy erős szakmai hálózat és karrier lehetőségeket a régióban, valamint világszerte.

Lapozzunk a Emba lisszaboni programok alatt többet. Tegye meg a következő lépést a céljaid ma!

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Portugália
Lisbon
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
AESE – School for Management and Business

Mi 10 év az első kiadása az EASA Executive MBA / IESE. A tapasztalat, egyre gazdagabb, lehetővé teszi számunkra, hogy a résztvevők intenzív tanulás, serkentő szakmai és s ... [+]

Executive MBA EASA / IESE

Mi 10 év az első kiadása az EASA Executive MBA / IESE. A tapasztalat, egyre gazdagabb, lehetővé teszi számunkra, hogy a résztvevők intenzív tanulás, serkentő szakmai és személyes fejlődését.

Az élet és a gazdasági tevékenység érdemes, és még ha a cél az, hogy a jólét minden, amivel az intelligenciát az innovációra és hatékonyan használni bemenetek. Amikor értékelésekor humanista megközelítés az üzleti helyezve az emberek középpontjában a szervezet, az Executive MBA célja nem csak válaszolni, hogy hogyan mennek a dolgok, hanem hogy mi az, hogy nem.

Az egyik a vezetők a tapasztalatcsere és tanulás az új realitásokat, elért szoros kapcsolatot a résztvevők csoportjának, kiválasztott a futamidő és a tapasztalat; a másik pedig az orientáció a kolostor nemzeti és nemzetközi tanárok - akik vizsgálja, tanítani és a játékosok valójában üzleti - segítve a résztvevők érvelni mélységét és pontosságát, valamint a reális ész és körültekintő.... [-]

Portugália Lisbon Porto
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul