MBASTUDIES.HU

A Legjobb Executive MBA Képzések in Lisbon Portugáliában 2019/2020

Lisszabon egyik legfontosabb választás a posztgraduális üzleti oktatás szakemberei a világ minden tájáról. Egy EMBA Lisszabonban egy kiváló lehetőség a magas színvonalú oktatás egy dinamikus és vibráló város. Eltekintve remek tudományos intézmények, Lisszabon sok mindent kínál azoknak, akik döntenek, hogy tanulni, dolgozni, vagy élni ebben a szép városban. Egy EMBA Lisszabonban, a résztvevők megtapasztalhatják a szakmai fejlődés és személyes növekedés.

A Emba lisszaboni programok felépítése az üzleti szakemberek, akik munkatapasztalatot keresnek diplomáját és a szakmai előmenetel és a felső vezetés és a vezetői pozíciókban. EMBA Lisszabonban programok biztosítják az oktatás alapvető üzleti elveket, mint például marketing, pénzügy, etikai, gazdasági és üzleti jog, ahol a hangsúly a vezetés és a stratégiai menedzsment. Pályakezdő programok egy erős szakmai hálózat és karrier lehetőségeket a régióban, valamint világszerte.

Lapozzunk a Emba lisszaboni programok alatt többet. Tegye meg a következő lépést a céljaid ma!

Találat Filter

Executive MBA AESE / IESE

AESE – School for Management and Business
Campus Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Portugália Lisbon Porto + 1 további

Mi 10 év az első kiadása az EASA Executive MBA / IESE. A tapasztalat, egyre gazdagabb, lehetővé teszi számunkra, hogy a résztvevők intenzív tanulás, serkentő szakmai és személyes fejlődését.