323 EMBA Programok 2024

EMBA Programok 2024Filter
    • London, Egyesült Királyság
    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

    Részidő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Egyensúlyozza a munkát és a tanulást ezzel a részmunkaidős programmal, amely egyesíti a magával ragadó egyetemi tapasztalatokat a rugalmas szakemberekkel, amire szükségük van.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    10 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Carlowi Egyetem Executive MBA képzése lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy mindössze 40 hét online tanulás alatt megszerezzék MBA-t. A 10 átfogó kurzusból álló program etikus, hatékony menedzserekre készíti fel a hallgatókat. A hallgatók ugyanazzal a tanulócsoporttal haladnak végig a kihívásokkal teli és tanulságos kurzusokon, személyre szabott odafigyeléssel és tapasztalt oktatókkal. Tegyen azonnali és értékes hatást karrierjére.

    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő

    18 hónapok

    Összekevert

    Angol

    A Global Executive MBA-t nagymértékben részvételen alapuló online tanulás és öt globális műhelyben való részvétel kombinációjával tanítják (összesen 32 napos személyes oktatás). Ez a vegyes tanulási megközelítés ideális ahhoz, hogy tanulmányait a munkahelyi és otthoni kötelezettségeihez igazítsa, miközben ugyanolyan mennyiségű oktatási időt kap az egyetemen, mint sok teljes munkaidős MBA program.

    • Singapore, Szingapúr

    Teljes idő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A The Wharton School (Pennsylvaniai Egyetem) mintájára épült SMU Szingapúr nemzeti üzleti egyeteme, amely világszínvonalú üzleti menedzsment oktatásról híres.

    • Zürich, Svájc

    Teljes idő, Részidő

    Távoktatás

    Angol

    • Singapore, Szingapúr

    Részidő

    18 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Az Aalto Executive MBA (EMBA) Európa egyik vezető Executive MBA programja. A három legelismertebb nemzetközi akkreditáció, az AACSB, az AMBA és az EQUIS a világ üzleti iskoláinak körülbelül 1%-a rendelkezik a „Triple Crown” akkreditációval, és világszerte a 100 legjobb program között szerepel. Az Aalto EMBA program erős szakmai hálózatot fejleszt ki, és felgyorsítja a karrier előrehaladását.

    • Amsterdam, Hollandia

    Részidő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A hagyományos megközelítésektől megszabadulva, az Executive MBA: Leading with Purpose a tudástársításról és a közös munkáról szól, hogy feltegyük a nagy, kihívást jelentő kérdéseket, és mélyebben belemenjünk a ma és a holnap problémáiba.

    • Barcelona, Spanyolország
    • Madrid, Spanyolország

    Részidő

    20 hónapok

    Az egyetemen

    Angol, Spanyol

    Az Esade Executive MBA egy 20 hónapos, részmunkaidős program, amelynek célja a felső vezetők képzése, lehetővé téve számukra, hogy a munkát a vezetői oktatás legjobbjaival kombinálják. A program célja, hogy segítsen Önnek olyan globális vezetővé válni, amely képes inspirálni és ösztönözni a változásokat a vállalatokon belül, magabiztosan vezetve a bizonytalan környezetben, és új perspektívát adva a vállalatok és vezetői csapata előtt álló kihívásoknak.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    14 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    A program minden fázisában a legmegfelelőbb módszertant alkalmazzuk a „tevékenység általi tanulás” ösztönzésére. Minden, ami az osztályteremben és azon kívül történik, úgy van kialakítva, hogy közvetlen hatással legyen a mindennapjaira. A különféle módszertanok skálája tükrözi, hogy a vállalatok mit várnak el a szakemberektől olyan készségek tekintetében, mint a reflektálási képesség, a változásokkal szembeni cselekvés képessége, a multidiszciplináris csapatokban végzett munka sokoldalúsága és a globális kihívásokkal való szembenézés képessége. környezet.

    • Nottingham, Egyesült Királyság

    Részidő

    2 évek

    Összekevert, Távoktatás

    Angol

    A Global Executive MBA egy erőteljes partnerség a Nottingham Business School és Dél-Afrika és Brazília vezető üzleti iskolái között. Szakértelmünket kombinálva valóban globális perspektívát, nemzetközi kapcsolatokat és tudást fejleszthet ki, hogy vezethessen egy bizonytalan és összekapcsolt világban. A program a fenntartható és felelős vezetésre összpontosít. Ezek az elvek minden modulunkba beágyazódnak. Elmerülhetsz a kontextuális vezetői projektekben, felfedezheted a valós, stratégiai kihívásokat, és alkalmazhatod a tanulást a munkahelyeden. Akár magasabb rangú szerepet szeretne vállalni, akár egy összekapcsolt világban rejlő lehetőségeket és kockázatokat kívánja magáévá tenni, a Global Executive MBA egy zászlóshajó program és egy átalakító tanulási tapasztalat.

    • Barcelona, Spanyolország

    Részidő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    EAE Executive MBA részmunkaidős MBA-nk, amelyet a szakmai fejlődésed elősegítésére hoztak létre, akár egy meglévő cégen belül, akár a saját vállalkozásod építésével. Az EMBA-t vezetőknek és vállalkozóknak tervezték, akik több mint hat éves tapasztalattal, ambícióval és innovációs szellemmel rendelkeznek. Az Executive MBA program úgy viselkedik, mint egy ökoszisztéma, amely frissített és gyakorlati technikákkal fokozza az analitikai és vezetői készségek fejlesztését, ugyanakkor biztosítja a mindennapi életben szükséges rugalmasságot.

    • Madrid, Spanyolország
    • Barcelona, Spanyolország
    • + 1 more

    Teljes idő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    A madridi Executive Master Business Administration képzést az ESIC Business & Marketing School egyetemen tanítják. A madridi campusunk 2021-ben nyílt meg, és 40 tanteremmel, 300 fős előadóteremmel, 16 munkaszobával, 5 találkozási ponttal, edzőteremmel, figyelemfelkeltő helyiséggel, kávézóval és még sok mással rendelkezik.

    • Barcelona, Spanyolország

    Részidő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az UPF Barcelona School of Management Executive MBA képzése az a menedzsment-fejlesztési program, amely lehetővé teszi, hogy végleges lökést adjon szakmai karrierjének, és felkészítse Önt arra, hogy globális és innovatív jövőképgel rendelkező vállalatokat vezessenek. Az Executive MBA hivatalos mesterképzés, amelyet az AMBA akkreditált, és amelyet a Pompeu Fabra Egyetem szigora és kiválósága támogat.

    • Mexico City, Mexikó

    Részidő

    15 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az EGADE - WP Carey Executive MBA-t úgy tervezték, hogy értelmes vezetői oktatási tapasztalatokat biztosítson azoknak a globális vezetőknek, akik a C-Suite szintre szeretnék gyorsítani pályáikat.

    • Cape Town, Dél-afrikai Köztársaság

    Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az UCT Graduate School of Business (GSB) Executive Management MBA (EMBA) képzése a QS Global EMBA Rankings for 2020 rangsorában a 60. helyen áll világszerte. Ez megadja neked azt a lökést, amelyre szükséged van ahhoz, hogy újradefiniáld magad és folytasd a fejlődést. Az UCT GSB EMBA nem hagyományos MBA. Feltételezi, hogy tapasztalt vezetőként elsajátította az üzleti élet alapjait, és ehelyett a funkcionális menedzsment terén szerzett jártasságának fejlesztésére összpontosít. Ez az alkalmazott tanulási tapasztalat hidat épít az elmélet és a gyakorlat között – a rendszerszemléletre, a tervezési gondolkodásra és az integratív gondolkodásra támaszkodva javítja az összetett kihívások koncepciózásának, stratégiájának kialakítását és megoldását.