Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Projektmenedzsment MBA EMBA Képzés Összevetése

Az EMBA programba való beiratkozás több évig tartó karrierépítés után lehetővé teheti a diákok számára, hogy tapasztalataikat felhasználva segítsék tovább az oktatásukat. Ez a típusú végzettség tipikusan a hallgatók speciális ismereteit adja a választott karrierjükben.

Mi az EMBA a projektmenedzsmentben? Ez a fajta program általában segít a diákoknak abban, hogy jobban megértsék a projektmenedzsment bonyolultságát olyan tanfolyamokon keresztül, mint a kockázatértékelés és a szervezeti tervezés. A hallgatók általában megtanulják, hogyan irányítsák el a projektet a kezdetektől a végéig, felügyeljék a tervezést és végső terméket hoznak létre a csapat irányítása alatt. Az esettanulmányok és a bevált módszertanok kutatása révén a diákok megtanulhatják, hogyan készítsenek minőségi eredményeket és segítsék üzleti vállalkozásukat.

Az EMBA a Project Management segítségével a diákok művelni több alapvető kompetenciák, mint a probléma-megoldás, a vezetés és a kommunikáció. Erős problémamegoldó és vezetői képességek lehetnek abban, hogy a hallgatók sikeresek legyenek a kiválasztott karrierjükben, és akár munkaerő-előrelépésekhez és bérnövekedésekhez is vezethetnek. A kommunikációs készségek általában hasznosak mind a szakmai, mind a magánéletben.

Míg egy EMBA programot általában két év alatt lehet befejezni, nincs beállított ár. Ennek oka, hogy nincs két iskola pontosan egyforma, ezért a költség drasztikusan változik attól függően, hogy melyik egyetemet választják.

Az EMBA a Project Management, a diákok jellemzően jogosultak számos karriert különböző területeken. Néhányan úgy döntenek, hogy építőként dolgoznak építési vezetőként. Mások inkább a kórházakban dolgoznak adminisztratív vezetőként. Sokan az informatikai részlegeknél IT-menedzserekként dolgoznak, és néhányan úgy döntenek, hogy karrierjüket az üzletágban, üzleti vezetőként dolgoznak. A projektek tervezői is rendelkezésre állhatnak.

Bár az EMBA programot online vagy campuson keresztül lehet lezárni, sok egyetem kínál távoli osztályokat, mint valaha. Azok a diákok, akik kiegyensúlyozzák a munkahelyeket és az oktatással rendelkező családokat, megkönnyítik az online osztályok készítését. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

2 Results in Projektmenedzsment MBA

Structuralia

Az Executive MBA cégek az építőiparban vált, miután tizenhét kiadást tanított mind a Madrid és a Barcelona, ​​a hivatkozás az ágazat képzési program az üzleti menedzsment ... [+]

Ha azonosulni egy ilyen esetben, ez az a program!

Azt szeretné , hogy előre a szektor és szakmailag fejlődnek a jelenlegi teljesítmény. Szeretném , hogy irányítsa a szervezeti egység a jelenlegi cég, vagy egy vállalat az Ön ipar és a szakma. Meg kell azt az illúziót, hogy készítsen és megfelelni a kihívásnak létrehozásának a cég vagy egy kezdeményezés a saját. Azt akarja , hogy szakosodott üzleti menedzsment területén az infrastruktúra. Gondolkodik a lehetőséget, hogy dolgozzon ki a latin-amerikai vagy spanyol és akkor megoszthatja tapasztalatait más szakemberek, mint te kozmopolita város, mint Madrid.

A globalizációs folyamat, amely jelenleg termelő vezet, minden szakember általában és az ipari mérnökök különösen annak szükségességét, hogy nyitottak legyenek a földrajzi mobilitás, attól függően, hogy az esetlegesen felmerülő lehetőségekhez más országokban.... [-]

Spanyolország Alcobendas
October 2019
Nappali
650 óra
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul
SMBS - University of Salzburg Business School

Az "Executive MBA projekt és folyamat menedzsment" jelenleg a legjobb minőségű képzési program a projekt és folyamat menedzsment területén Európában. ... [+]

Nyelv: 80% német, 20% angol

Nemzetközi Executive MBA - Projekt és folyamat menedzsment

Egyedi képzési program a projekt- és folyamatkezelők számára

Az "Executive MBA projekt és folyamat menedzsment" jelenleg a legmagasabb szintű képzési program a projekt és folyamat menedzsment területén. Ez a tanulmányi program, amely Európában egyedülálló, egyesíti a magasan képzett vezetői alapképzést az általános vezetői know-how-val, és a projekt és a folyamatirányítás területére összpontosít.

Célunk az irányítási tartalom erős tudományos alapokkal való átadása, különös figyelmet fordítva a gyakorlat orientációjára. Az MBA stratégiai-vállalkozói megközelítéssel foglalkozik a vezetés, a pénzügyek, a kontrolling és a jog központi kihívásával. Ezek a készségek lehetővé teszik számodra, hogy versenyképes módon és sikeresen megfeleljen a jelenlegi nemzetközi gazdasági kihívásoknak egy egyre összetettebb környezetben. A gyakorlatorientált modulok megfelelnek a gazdaság és az akadémia legszigorúbb követelményeinek. Ez a projekt és folyamat menedzsment megfelelő képzését eredményezi, amely központi feladat lett.... [-]

Ausztria Salzburg
October 2019
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul