Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Public Management EMBA Képzés Összevetése

Amikor a diákok szünetet tartanak az oktatásukból, hogy néhány évet töltsenek el a választott karrier területén, egy EMBA-programba való felvétel lehet egy jó lehetőség. Ez a fajta program olyan ismeretekre támaszkodik, amelyek a tapasztalatokon keresztül szereztek tudást a szakterületük szakértőinek.

Mi az EMBA a közigazgatásban? Ez egy olyan program, melynek célja általában a hallgatók közötti áthidalás áthidalása a hallgatók és a közigazgatás között, biztosítva azokat az eszközöket, amelyekre sikeres üzleti vezetőkre van szükségük. A tanfolyamok általában olyan témákkal foglalkoznak, mint az üzleti stratégia és a menedzsmentelmélet, és a diákok megtanulják, hogyan kell végrehajtaniuk a különféle üzleti gyakorlatokat a cégeik növekedéséhez. A program célja általában arra irányul, hogy a diákok jobban megértsék, hogyan működhetnek hatékonyan globálisan.

A hallgatók általában sok készséget fejlesztenek, miután beiratkoztak egy EMBA-ra a közigazgatás programjában. Erős kommunikációs és vezetői képességek segíthetnek a diákoknak az üzleti élet kulcsszereplőjévé válni, és még a jövőbeli állásajánlatokhoz is vezethetnek. A problémamegoldó készségek hasznosíthatják a diákokat az élet minden területén.

Az EMBA program költségei különböznek az egyetemek körében. Bár a különböző programok ugyanazt a két évet vehetik igénybe, minden iskolának megvan a maga tandíja, és az olyan tényezők, mint a helyszín, drasztikusan befolyásolhatják a végső árat.

A közigazgatásban erős háttérrel rendelkező diákok végtelen számú munkahelyet kaphatnak az üzleti területen. Sokan úgy döntenek, hogy üzletvezetők vagy tanácsadókká válnak, míg mások inkább saját cégeket indítanak és vezérigazgatóként dolgoznak. A marketingmenedzserek és az üzleti elemzők elérhetőek lehetnek, vagy a diákok választhatnak projektvezetőként. A diákok pályakezdőként is nyújthatók fióktelepként.

Számos iskola világszerte elismeri, hogy a diákoknak rugalmas menetrendre van szükségük. Ennek érdekében az egyetemek több órát kínálnak online, mint valaha. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb

1 Találatok Public Management

SMBS - University of Salzburg Business School

Az MBA közgazdász tanulmányi program felajánlja a felsőoktatás vezető közönség számára, hogy kivételes és egyedi a német nyelvű országokban. A FIBAA-akkreditált ... ... [+]

Nemzetközi Executive MBA - Közigazgatás

Szolgáltatási menedzsment program az állami menedzsment számára

Az MBA közgazdász tanulmányi program felajánlja a felsőoktatás vezető közönség számára, hogy kivételes és egyedi a német nyelvű országokban. A FIBAA által akkreditált egyetemi kurzust a Salzburgi Egyetemen, Németország, Ausztria, Washington DC és Brüsszel kiváló oktatóival közösen tartják. A "Master of Business Administration" diplomát ítélik oda a kurzus befejezésekor.

A közigazgatásnak folyamatos modernizációs folyamatoknak kell alávetniük, amelyek radikális változásokat vonnak maguk után. Ezek a változások a vezetők és a menedzsment munkatársainak magasabb szintű kompetenciát követelnek a közigazgatás területén.... [-]

Ausztria Salzburg
October 2019
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul