MBASTUDIES

A Legjobb Executive MBA Megtekintése Romániában 2020

Románia az utóbbi időben vált kedvelt célpontja a nemzetközi diákoknak keres a felsőoktatásban. Románia kínál világszínvonalú oktatási intézmények és a szakok, és ezek közül EMBA Romániában. Románia ad izgalmas hangulatú, gazdag kultúra és történelem, hogy kiegészítse az oktatási tapasztalattal.


EMBA Románia felkészíti a tanulókat, hogy az üzleti vezetők. EMBA Románia vonzza a diákok a világ minden tájáról, fokozva a program a diákok hozzák páratlan tudását és tapasztalatát az asztalra. Diákok a EMBA Románia középpontjában a menedzsment, miközben egyre alapvető ismereteket az üzleti, mint például a marketing, a pénzügy, az üzemeltetésre, az etika és a számvitel. Keresztül kihívást jelentő tanfolyam, projektek, és a szemináriumok, a diákok megtanulják, hogyan kell alkalmazni a különböző üzleti és menedzsment elméletek a gyakorlatban.


Ha keres egy módja annak, hogy előre a karrierjét, majd úgy EMBA Romániában. Vessen egy pillantást az alábbi lehetőségek közül!                   

Találat Filter

Executive MBA

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
EMBA
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Az ASEBUSS és a Kennesaw Állami Egyetem által létrehozott akadémiai szövetség minden program erősségeit mind a hallgatók, mind a tanárok javára használja fel.

Tovább