12 EMBA Programok ban ben Spanyolország for 2024

EMBA Programok ban ben Spanyolország for 2024Filter
    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    14 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    A program minden fázisában a legmegfelelőbb módszertant alkalmazzuk a „tevékenység általi tanulás” ösztönzésére. Minden, ami az osztályteremben és azon kívül történik, úgy van kialakítva, hogy közvetlen hatással legyen a mindennapjaira. A különféle módszertanok skálája tükrözi, hogy a vállalatok mit várnak el a szakemberektől olyan készségek tekintetében, mint a reflektálási képesség, a változásokkal szembeni cselekvés képessége, a multidiszciplináris csapatokban végzett munka sokoldalúsága és a globális kihívásokkal való szembenézés képessége. környezet.

    • Barcelona, Spanyolország
    • Madrid, Spanyolország

    Részidő

    20 hónapok

    Az egyetemen

    Angol, Spanyol

    Az Esade Executive MBA egy 20 hónapos, részmunkaidős program, amelynek célja a felső vezetők képzése, lehetővé téve számukra, hogy a munkát a vezetői oktatás legjobbjaival kombinálják. A program célja, hogy segítsen Önnek olyan globális vezetővé válni, amely képes inspirálni és ösztönözni a változásokat a vállalatokon belül, magabiztosan vezetve a bizonytalan környezetben, és új perspektívát adva a vállalatok és vezetői csapata előtt álló kihívásoknak.

    • Madrid, Spanyolország
    • Barcelona, Spanyolország
    • + 1 more

    Teljes idő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    A madridi Executive Master Business Administration képzést az ESIC Business & Marketing School egyetemen tanítják. A madridi campusunk 2021-ben nyílt meg, és 40 tanteremmel, 300 fős előadóteremmel, 16 munkaszobával, 5 találkozási ponttal, edzőteremmel, figyelemfelkeltő helyiséggel, kávézóval és még sok mással rendelkezik.

    • Barcelona, Spanyolország

    Részidő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    EAE Executive MBA részmunkaidős MBA-nk, amelyet a szakmai fejlődésed elősegítésére hoztak létre, akár egy meglévő cégen belül, akár a saját vállalkozásod építésével. Az EMBA-t vezetőknek és vállalkozóknak tervezték, akik több mint hat éves tapasztalattal, ambícióval és innovációs szellemmel rendelkeznek. Az Executive MBA program úgy viselkedik, mint egy ökoszisztéma, amely frissített és gyakorlati technikákkal fokozza az analitikai és vezetői készségek fejlesztését, ugyanakkor biztosítja a mindennapi életben szükséges rugalmasságot.

    • Barcelona, Spanyolország

    Részidő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az UPF Barcelona School of Management Executive MBA képzése az a menedzsment-fejlesztési program, amely lehetővé teszi, hogy végleges lökést adjon szakmai karrierjének, és felkészítse Önt arra, hogy globális és innovatív jövőképgel rendelkező vállalatokat vezessenek. Az Executive MBA hivatalos mesterképzés, amelyet az AMBA akkreditált, és amelyet a Pompeu Fabra Egyetem szigora és kiválósága támogat.

    • Online

    Teljes idő

    10 hónapok

    Távoktatás

    Angol, Spanyol

    Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy tegyen egy lépést előre a szakmai karrierjében a sportágazaton belül. Szakterülete a sportmenedzsment, és tanuljon a legjobbaktól – a Real Madrid CF-től – az innováció és a sportmenedzsment világvezetőjétől.

    • Spain Online, Spanyolország

    Részidő

    12 hónapok

    Összekevert, Távoktatás

    Spanyol

    Az Executive MBA a résztvevő számára valódi kapcsolatot kínál az innovációval és a menedzsment legújabb trendjeihez való hozzáállást.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Spanyol

    OBS Business School Executive MBA (EMBA) képzése hatással van az üzleti menedzsment stratégiai, nemzetközi és innovatív víziójára, míg minden olyan személynek, aki egy üzleti szervezetért vagy annak egy területéért felelős, holisztikus vízióval kell rendelkeznie. A vállalat megértse, hogy minden stratégiai döntést a vállalat stratégiájához kell igazítani, és innovatív módon kell meghozni. Az üzleti menedzsment mestere az üzleti projekt vezetéséhez, a vállalat egy területéért való felelősségvállaláshoz vagy a saját vállalkozás elindításához szükséges készségek fejlesztésére összpontosít.

    • Madrid, Spanyolország

    Részidő

    15 hónapok

    Összekevert

    Angol

    A Brown Egyetem és az IE Business School egyedülálló szövetséget kötött annak érdekében, hogy globálisan rangsorolt és háromszoros minősítésű Executive MBA-t kínáljanak. Együtt reflektív vezetőket, változást előidézőket és vállalkozókat nevelünk, akik törődnek az üzleti élet emberi és társadalmi vonatkozásaival. Több mint 15 hónapon keresztül csatlakozik egy nemzetközi csoporthoz, és vegyen részt egy szigorú tudományos utazásban a neves oktatókkal. Az online és személyes leckéket tartalmazó egyedi tanterv humanista megközelítést alkalmaz az üzletkötés megértéséhez. Kezdve olyan témákkal, mint a pénzügy és a vállalkozás, a program ezután olyan társadalmi hatásokra összpontosító területeket tár fel, mint a globalizáció, a fenntarthatóság, a sokszínűség és a méltányosság, valamint a történelem hatása modern világunkra.

    • Madrid, Spanyolország
    • Online

    Részidő

    20 hónapok

    Összekevert, Távoktatás

    Angol

    Az IE Business School Executive MBA képzése felhatalmazza Önt arra, hogy fejlessze vezetői készségeit és élesítse üzleti meglátásait, miközben felkészül a mai gyorsan változó üzleti környezet kezelésére. A hasonló gondolkodású kollégák és szakértő professzorok nemzetközi csoportja mellett élvonalbeli, globalizált betekintést nyerhet a hosszú távú siker érdekében a jelenlegi versenyképes üzleti környezetben. Tanulni fog a legkiválóbb oktatóktól, és azonnal alkalmazni fogja a felbecsülhetetlen értékű ismereteket a mindennapi munkájában. Ön már tapasztalt iparági vezetőnek bizonyult. Itt az ideje, hogy ezeket a készségeket a következő szintre emelje az Executive MBA segítségével.

    • Madrid, Spanyolország

    Részidő

    14 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az MBAi Executive (MBAiE) La Salle amerikai üzleti iskolaként (saját egyetemeken) szerzett hosszú tapasztalatának az eredménye.

    • Barcelona, Spanyolország
    • Madrid, Spanyolország
    • + 2 more

    Részidő

    16 hónapok

    Az egyetemen

    Egy nagyszerű program. Két különböző formátumokban. Az egyik kiválasztott múlik! Kacsa Global Executive MBA program célja, hogy más.