Távoktatás Sport Menedzsment MBA EMBA

Távoktatás Sport Menedzsment MBA Executive MBA Diplomák 2018/2019 Keresése

Sport Menedzsment MBA

Miután megszerezted az üzleti egyetemi diplomádat, és már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkezel, a következő lépés az Executive MBA (EMBA). A képzés ötvözi az alapokat, mint a pénzügy, a számvitel és a marketing a vezetőképzéssel, így magas szintű vezetői és ügyvezetői állások nyílnak meg előtted.

MBA Sports Management program célja a diákok, akik meg akarják építeni, és fokozza a karrier a sport világában. Mivel a kereslet a menedzsment a sport egyre nagyobb, ez a mesterfokozat felvértezi a hallgatók átfogó ismereteket és készségeket, hogy hogyan lesz egy sikeres menedzser és a végrehajtó a sport területén. Ez a program középpontjában olyan témákról, mint az értékesítés és marketing, a pénzügy és a kockázatkezelés, és a létesítmény tervezési szakosodott a sport számára.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Kérj Információt Távoktatás Sport Menedzsment MBA Executive MBA Képzések 2018/2019

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA Sport Menedzsment MBA distance.  Próbáld meg inkább ezt: MBA Sport Menedzsment MBA Távoktatás!
Sport Menedzsment MBA

Programs in MBA Sport Menedzsment MBA Távoktatás

Search for similar programs here