MBASTUDIES.HU

A Legjobb EMBA-k in Fribourg Svájcban 2019/2020

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

Ha szeretné, hogy mászni a vállalati ranglétrán, és átveheti a vezetői pozíció, a MBA az Ön számára. Ez a program megadja neked a tudást és készségeket szerezni sokoldalúság, tekintve a megértés, egy sor funkcionális üzleti területeken. Valamint a képesség, hogy eszközöket és elemzés, hogy hozzájáruljanak a stratégiai tervezés és a döntéshozatal.

Svájc hivatalosan a Svájci Államszövetség, a szövetségi parlamentáris köztársaság, amely 26 kantonok, és Bern mint az ülés, a szövetségi hatóságok. Svájc 's függetlenség és a semlegesség már régóta tisztelték a nagy európai hatalmak. Svájc egy békés, virágzó és stabil modern piacgazdaság, alacsony a munkanélküliség.

Fribourg ad otthont a kétnyelvű oktatás, német és francia nyelven. Ez egy nagyszerű hely az oktatásra, mint három egyetem, a különböző nemzetközi iskolák és magán iskolák és könyvtárak öt. University of Fribourg is kapcsolódik az Erasmus program, így sok diák a csere.

Executive MBA Képzések in Fribourg Megtekintése Svájcban 2019/2020

Találat Filter

A végrehajtó mba a ict vagy a közüzemi menedzsment

IIMT University of Fribourg
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 4 év Február 2020 Svájc Fribourg + 1 további

Az Executive MBA biztosítja a résztvevők számára az analitikus, funkcionális és interperszonális készségeket a sikerhez egy egyre összetettebb és globális IKT-ban