Filter
EMBA
Svájc Lausanne A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb EMBA-k in Lausanne Svájcban 2019/2020

EMBA programok lehetőséget nyújtanak a tapasztalt szakemberek, hogy előre az oktatás és a karrier. Szerezhetnek számos új készségek kombinálásával a tanfolyam gyakorlati szakmai tapasztalat. Lausanne a legjobb választás a sok szakember, akik szeretnének EMBA mint ismert a pénzügyi és banki ágazatok. Egy EMBA Lausanne-ban is kiválóan alkalmas üzleti innovációk több lehetőséget szakmai előmenetel.

Egy egyedülálló eleme EMBA programok átfogó szakmai tapasztalatot a résztvevők. Egy csapat megközelítés gyakran használják, hogy a megosztás a különböző perspektívák különböző témakörökben, ami ösztönző tanulási tapasztalat. Lausanne-ban Emba programok tükrözik kifinomult szintű ismerete tekintetében számos modern menedzsment témákban.Lausanne-ban Emba programokat is jelentheti, hogy jól fejlett megértése stratégiai gondolkodás és tervezés, és segíti a szakembereket abban, készségek fejlesztése szükséges további irányítási felelősség, gyakran vezetőfejlesztési vagy felső vezetői pozíciókat.

Lausanne-ban Emba programok által tanított legjobb professzorok tartalmazó egyedi és interaktív tanulási módszereket. Egy EMBA Lausanne-ban egy nagyszerű lehetőség, hogy segít elérni a személyes, tudományos és szakmai célokat. Vessen egy pillantást az alábbi találni milyen programok várnak rád!

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Svájc
Lausanne
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Lausanne UNIL - Executive MBA

A HEC Executive MBA Lausanne segít mid-life szakemberek átalakítják a karrier, megragadja az új lehetőségeket, és tükrözik a személyiség, a teljesítmény és a kilátások. M ... [+]

Ideje, hogy megváltoztassa?

A modern élet ritkán ad nekünk időt, hogy lélegezni, hogy lépjen vissza, és tényleg úgy, hogy mit akarunk elérni. Úgy döntött, hogy tanulmányozza egy MBA biztosítja a tér és idő a változásra.

A HEC Executive MBA Lausanne segít mid-life szakemberek átalakítja a karrier, Megragadja az új lehetőségeket, és tükrözik a személyiség, a teljesítmény és a kilátások. Mi azonban sokkal több, mint növeljék a munkahelyi kilátások. a 16 hónapos program segítségével az egyének átalakítani alapvetően. A résztvevők inspirált válni a változás a vállalatokhoz, közösségek, az ipar ... és néha, a világ. által akkreditált EQUIS és AMBAA program már következetesen rangsorolva a legjobbak között első 100 vezetői MBA világszerte A Financial Times. Amellett, hogy a magas színvonalú oktatás és gazdagságát a HEC Lausanne közösség, mi elismerten a mi úttörő megközelítést Személyes és szakmai fejlődés. Azt tervezték, hogy a tananyag adni ezt a hatalmas dimenziót alapvető üzleti koncepció modulok és így kísérjük a résztvevőket a transzformáció. ... [-]

Svájc Lausanne
Augusztus 2020
Angol
Részidős oktatás
16 hónap
Campus
Bővebben magyarul