MBASTUDIES.HU

A Legjobb Üzleti Tanulmányok in Gothenburg Svédországban 2019/2020

Egy EMBA lehet a megoldás. Ez lehetővé teszi, hogy a munkát, tanulhatnak a szakértők, és alkalmazza az új készségek azonnal vissza a munkaerő.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

Svédország (Sverige) a legnagyobb a skandináv országok, ahol a lakosság mintegy 9,5 millió. Határos Norvégiában és Finnországban, és csatlakozik Dánia keresztül híd Öresund (Öresundsbron). Svédországban nagy hagyománya van az, hogy egy nyitott, mégis diszkrét országban.

Göteborg városban található, a Svédország nyugati partján. Ez a 2. legnagyobb város az országban, és több mint 500.000 lakossal. Gothenburg két egyetem Chalmers University of Technology és a University of Gothenburg.

Executive MBA Képzések in Gothenburg Megtekintése Svédországban 2019/2020

Találat Filter

Göteborgi Executive MBA

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
Campus Részidős oktatás 21 hónap Kérj Információt Svédország Gothenburg

Triple Crown Akkreditált részmunkaidős Executive MBA program angol nyelven a Göteborgi Egyetemen Business School of Business Economics and Law, Svédország.