MBASTUDIES

Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült Stockholm Svédországban 2020

Stockholm ideális hely egy posztgraduális üzleti mértékben a sok szakember a világ minden tájáról. Svédország régóta kiválóság tudósok és otthont ad számos multinacionális vállalatok és vállalkozások számára. Egy EMBA Stockholmban bizonyítani tudja, hogy egyedülálló lehetőséget biztosít a magas színvonalú tudományos program keretében szakmai fejlesztéssel egybekötött, vibráló és nemzetközi város.

Mivel Svédország egy előre gondolkodó társadalom, a Emba Stockholmban értékelik az innovatív programok és az új ötletek, amelyek integrálják a jövőbeni trendeket. A Emba Stockholmban programok célja az üzleti szakemberek számára, akik keresik, hogy megszerezzék az oktatás és szakképzés szükséges szakmai előmenetelt, a végrehajtó és a felső vezetői pozíciókban. Egy EMBA Stockholmban, diplomával lehet építeni egy hatalmas szakmai hálózat, amely átfogja a régió, valamint a nemzetközi tapasztalatokat szerezzenek értékes, amely biztosítja a versenyelőnyt a globális munkaerőpiacon.

Böngésszen a Emba a stockholmi program alatt, és előfordulhat, milyen mértékben, hogy már keres!

Találat Filter

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
EMBA
<
Részidős
<
4 félévek
Angol
Svéd
Campus

A végrehajtó MBA program egyedülálló oktatási tapasztalat középpontjában a nemzetközi vezetés és a menedzsment gyakorlatok alkalmazható a jelenlegi és jövőbeni szervezeti veze ...

Tovább