MBASTUDIES.HU

A Legjobb Üzleti Tanulmányok in Bangkok Thaiföldön 2019/2020

Bangkok egyik legjobb választás sok ember keres és EMBA program. Ez ad otthont ad számos nemzetközi vállalkozások és az a terület, megérett a lehetséges azok számára, akik a szakmai fejlődés és tapasztalat. Egy EMBA Bangkokban nyújthat egyedülálló élményt, hogy lehet kombinálni a tudósok szakmai fejlődését egy egzotikus helyre. Tanfolyamok közé szabványosított üzleti képzés, de vannak átitatva sajátos aspektusát ázsiai üzleti. EMBA Bangkokban izgalmas, és tele van csodálatos növekedési lehetőségeket.

Egy EMBA Bangkokban program lehetővé teszi a szakemberek számára lehetőséget, hogy előre pályafutásuk egy profi mester program felépítése azok számára, akik a menedzsment és vezetői pozíciókban. Résztvevői Emba Bangkokban programok nyerhetnek számos készségek kombinálásával tanfolyam, alkalmazása során egyedülálló szakmai tapasztalata, és az egymástól tanulás.A csapat megközelítés módszer lehetővé teszi a megosztását a különböző perspektívák különböző témákban. EMBA Bangkokban programok tükrözik a professzionális szintű ismerete a kortárs menedzsment témákban. Ez is egy jól fejlett megértése stratégiai gondolkodás és tervezés, és segíti a szakembereket a készségek fejlesztése szükséges ahhoz, hogy hatékonyan vezetők és menedzserek.

Ha tervezi, hogy 1 EMBA Bangkokban, akkor vess egy pillantást az alábbi programokon keresztül többet!

Találat Filter

Executive MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Részidős oktatás 20 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Ann Arbor India Bengaluru Egyesült Arab Emírségek Dubai Thaiföld Bangkok + 6 további

A Ross School of Business világszerte elismert vezetője az MBA és az Executive Education. Az EMBA egyesíti ezeket a kiválóság hagyományait, hogy olyan fejlesztési élményt nyújtson, amely egyedülálló a vezetés és az analitika keverékében.

Sasin Executive MBA

Sasin Graduate Institute of Business Administration
Campus Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Thaiföld Bangkok Pa Tong + 1 további

A EMBA program szolgál közép-karrier vezetők készül fel a következő szintre, valamint a felső vezetők, akik fokozni kívánják készségek és vezetői hatékonyság.