Filter
EMBA
Törökország Istanbul A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Executive MBA-k in Istanbul Törökországban 2019/2020

Isztambul egyik legjobb választás a sok ember keres EMBA program. Isztambul egy gyorsan növekvő feltörekvő piac, ahol mind az európai és ázsiai hatások elterjedt és egyedülállóan juttathatók be kurzusokat. Ez egy olyan terület, az üzleti innováció és a kreativitás több lehetőséget szakmai előmenetel az európai, ázsiai és a feltörekvő piacokon. Egy EMBA Isztambulban tartalmaz egyedi és interaktív tanulási módszerek a specializációval dolgozó szakemberek felé irányuló végrehajtó vezetés és a felső vezetői pozíciókban.

EMBA programok lehetővé teszik, tapasztalt szakemberek a lehetőséget, hogy előre pályafutásuk egy profi mester program. Egy sor készség, mert szerzett szakmai tapasztalat párosul a tanfolyam, amely lehetőséget alkalmazása tudományos fogalmak. Mint a többi EMBA programok 1 EMBA Isztambulban tartalmazza az általános szakmai tapasztalatot a résztvevők.A csapat megközelítést használ, amely lehetővé teszi a megosztását több szempontból. EMBA Isztambulban programokat mutatnak kifinomult szintű ismeretében kortárs menedzsment témákban. EMBA Isztambulban programok is jelenti, hogy értik a stratégiai gondolkodás és tervezés, valamint a tudás, hogy építsen a hatékony vezetési és irányítási ismeretek.

Ha többet szeretne megtudni 1 EMBA Isztambulban böngészve a programok alatt. Vegyük a következő lépés a céljaid felé még ma!

Tovább Kevesebb

Találat

41 North Business School

Grenoble Ecole de Managment (GEM) részmunkaidős MBA-t kínál Isztambulban, Törökországban, a 41 North Business School mal együttműködve. ... [+]

Grenoble Ecole de Management egy háromágyas akkreditált üzleti iskola (AACSB, AMBA, EQUIS)

Legfontosabb tényeketDátum: 2019. szeptemberNyelv: angolHelyszín: Isztambul alapú; Berlin, Párizs, Grenoble félreesőIdőtartam: 24 hónap, részmunkaidős / 4 nap / hónap (csütörtök délután, egész nap péntek és szombat és vasárnap reggel) A program utolsó 6 hónapjában a hallgató befejezi a végső menedzsment projektet (FMP), de a részvétel nem szükséges.Kreditpont: Mester (120 ECTS credits)Ár: 25 000 EuroMiért érdemes tanulmányozni egy EMBA-t Isztambulban?41 North Business School - Isztambul tanulási központjaIsztambul a Getaway City, nincs vízumszünetA tanulmányi költségek 50% -kal alacsonyabbak, mint a hasonló európai programokAlacsonyabb szállásköltségek, mint EurópábanA Grenoble Campus... [-]
Törökország Istanbul
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
19 - 24 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul