$close

Szűrők

Lásd a találatokat

EMBA Diplomák az Amerikai Egyesült Isztambul Törökországban 2022

Isztambul egyik legjobb választás a sok ember keres EMBA program. Isztambul egy gyorsan növekvő feltörekvő piac, ahol mind az európai és ázsiai hatások elterjedt és egyedülállóan juttathatók be kurzusokat. Ez egy olyan terület, az üzleti innováció és a kreativitás több lehetőséget szakmai előmenetel az európai, ázsiai és a feltörekvő piacokon. Egy EMBA Isztambulban t… Tovább

Isztambul egyik legjobb választás a sok ember keres EMBA program. Isztambul egy gyorsan növekvő feltörekvő piac, ahol mind az európai és ázsiai hatások elterjedt és egyedülállóan juttathatók be kurzusokat. Ez egy olyan terület, az üzleti innováció és a kreativitás több lehetőséget szakmai előmenetel az európai, ázsiai és a feltörekvő piacokon. Egy EMBA Isztambulban tartalmaz egyedi és interaktív tanulási módszerek a specializációval dolgozó szakemberek felé irányuló végrehajtó vezetés és a felső vezetői pozíciókban.

EMBA programok lehetővé teszik, tapasztalt szakemberek a lehetőséget, hogy előre pályafutásuk egy profi mester program. Egy sor készség, mert szerzett szakmai tapasztalat párosul a tanfolyam, amely lehetőséget alkalmazása tudományos fogalmak. Mint a többi EMBA programok 1 EMBA Isztambulban tartalmazza az általános szakmai tapasztalatot a résztvevők.A csapat megközelítést használ, amely lehetővé teszi a megosztását több szempontból. EMBA Isztambulban programokat mutatnak kifinomult szintű ismeretében kortárs menedzsment témákban. EMBA Isztambulban programok is jelenti, hogy értik a stratégiai gondolkodás és tervezés, valamint a tudás, hogy építsen a hatékony vezetési és irányítási ismeretek.

Ha többet szeretne megtudni 1 EMBA Isztambulban böngészve a programok alatt. Vegyük a következő lépés a céljaid felé még ma!

Kevesebb
További információ Törökországban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
41 North Business School
Isztambul, Törökország

Grenoble Ecole de Managment (GEM) részmunkaidős MBA-t kínál Isztambulban, Törökországban, a 41 North Business School mal együttműködve.

Grenoble Ecole de Managment (GEM) részmunkaidős MBA-t kínál Isztambulban, Törökországban, a 41 North Business School mal együttműködve. -
EMBA
Részidős
19 - 24 hónap
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line