MBASTUDIES

2 Részidős EMBA Törökországban

A EMBA szakok rugalmas és megfizethető oktatást lehetőségeket teljes munkaidőben dolgozó szakemberek számára. A mai 's munkaerő-piaci, a ' s nem könnyű megtalálni a versenyelőnyt. Mind a foglalkoztatottak és a munkanélküliek meg egy EMBA.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

Törökország hivatalosan a Török Köztársaság, a transzkontinentális ország található, többnyire Anatólia Nyugat-Ázsiában és Kelet-Trákia Délkelet-Európában. Sok török ​​egyetemeken (állami és magán) vesz részt páneurópai diákcsere programok (Socrates, Erasmus, stb.) Néhány szobához kötött nem európai egyetemek is.

A Legjobb 2 Részidős EMBA Képzés Törökországban 2020

Találat Filter

Executive Grenoble Ecole de Management Franciaország, Isztambul-Kohorsz Program a partnerségben

41 North Business School
Törökország, Isztambul
EMBA
Szeptember 2020
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Részidős oktatás
<
19 hónap
23 Aug 2019
Angol
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Campus
On-line

Grenoble Ecole de Managment (GEM) részmunkaidős MBA-t kínál Isztambulban, Törökországban, a 41 North Business School mal együttműködve.

Tovább

ügyvezető Master in Business Administration

Izmir University of Economics
Törökország, Izmir
EMBA
Szeptember 2020
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

A mai üzleti környezet folyamatos változáson megy át, és bonyolultabbá válik, mivel a technológiai fejlődés felgyorsítása; termékek és szolgáltatások eltérőek; ügyfelek egyre ...

Tovább