Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Tanácsadás MBA EMBA Képzés Összevetése

Számos hallgató szeretné folytatni a felsőoktatás befejezése után a főiskolai diploma, de lehet, hogy nincs esélye azonnal. Az EMBA lehet jó lehetőség azoknak a hallgatóknak, akik tapasztalattal és ismeretekkel rendelkeznek a különböző karrier-háttérektől, mivel ez a fajta program segít a tanulóknak a már meglévő készségekre építeni.

Mi az EMBA a tanácsadásban? Ez a mester program célja, hogy segítsen a diákok kidolgozni a teljes megértését az üzleti stratégiák és a végrehajtás. A tanfolyamok általában olyan témákat fednek le, mint az üzleti gyakorlatok, a menedzsmentelmélet és a marketing technikák. Míg számos általános oktatási tanfolyam, például a könyvelés szerepelhet a programban, a legtöbb tanfolyam általában a stratégia szervezésére és tervezésére összpontosít, és hogyan segítheti a vállalatot sikeresnek.

Amikor beiratkozott egy tekintélyes programba, mint például egy EMBA a tanácsadás, a diákok gyakran tenyésztenek kiváló analitikus és problémamegoldó képességek, amelyek segíthetik tovább a karrierjüket. Erős kommunikációs készség is hasznos lehet, mind személyesen, mind szakmai szempontból.

Az EMBA fokozat pontos árának meghatározásához a legjobb ötlet az érdeklődő iskolák kapcsolatba lépése. A költségek drasztikusan eltérőek, különösen a különböző országok egyetemeinél.

Azok a hallgatók, akik EMBA tanácsadást tartanak, sok pályafutás során nagyon keresettek. Azok, akik inkább a vezetői szerepköröket kedvelik, gyakran keresnek munkahelyeket marketing menedzsereként vagy akár műveleti vezetőként. Sokan befektetési bankárokká válnak. Lehet, hogy pályafutás vezetői tanácsadóként vagy a diákok pénzügyi tanácsadóként dönthetnek. Sokan ismerik az üzleti stratégiát, és használják saját vállalatok létrehozására.

Sok diák nem tud órarendben részt venni az egyetemen az elfoglalt menetrend miatt, ezért sok iskola elkezdte az EMBA online programokat kínálni. Amikor távoli órákba járnak be, a diákok általában rendelkeznek a rugalmassággal, amire szükségük van ahhoz, hogy egyensúlyban legyenek az oktatásuk a személyes életükhöz. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

 

 

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

1 Results in Tanácsadás MBA

Ho Chi Minh City University of Technology

Az ügyvezető Master of Business Administration - Management Consulting International (EMBA - MCI) egyike a világ úttörő MBA program, amely vezetési tanácsadás oktatás. Je ... [+]

Az ügyvezető Master of Business Administration - Management Consulting International (EMBA - MCI) egyike a világ úttörő MBA program, amely vezetési tanácsadás és a vállalkozói ismeretek.

Jelenleg EMBA - MCI kínálnak Svájcban, India és Vietnam, további kurzus kínált Kínában és Nagy-Britanniában, amely összehozza EMBA - MCI diákok lehetőséget, hogy dolgozzon ki egy nemzetközi profilját lefolytatásával részét külföldi tanulmányait.

Vietnamban, EMBA - MCI keretében elindított közötti együttműködés University of Applied Sciences és Művészeti Északnyugat-Svájc (FHNW), a tanulási márka a felsőoktatási szegmens Svájcban, és Bach Khoa Egyetem, Az egyik legismertebb és legrangosabb egyetemek Vietnamban. Szövetsége Management Consultants Európában ansd másutt támogatják a kezdeményezést.... [-]

Vietnam Ho Chi Minh City
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul