MBASTUDIES

2 Technológiai menedzsment EMBA Képzés Összevetése

Ha már dolgozik, de még mindig érdekli az oktatásának előmozdítása, az EMBA lehet a megfelelő mérték. Hasonlóan a Master of Business Administration, EMBA célja az emberek, akik már a munkatapasztalat és a háttér ismerete üzleti.

Mi az EMBA a technológiai menedzsmentben? Ez a fajta fokozat jellemzően a technológia és az üzleti élet közötti kapcsolatra koncentrál. A modern üzleti élet egyre növekvő használatával sokféle fogalom létezhet tanulni. Ezek magukban foglalhatják mind az általános üzleti elképzelések tanulmányozását, mint az ellátás és a kereslet elmélete, és konkrétabb fogalmak, mint például hogyan lehet a termelési technológia költségét üzleti tervbe foglalni.

A technológia használatának megértése segíthet abban, hogy azt az Ön személyes életében és a munkahelyén is hasznosítsa. A technológiai menedzsment fokozatának elsajátítása hasznos szervezeti készségeket nyerhet, és fel tudja ismerni, hogyan lehet hatékonyan kezelni az erőforrásokat.

Ahol az órákat veszi át, és hogy online vagy fizikai egyetemre teljesülnek, mindkettő befolyásolhatja az EMBA megszerzésének végső költségét. Egyes iskolák jobban megfelelnek az Ön igényeinek, mint mások.

Miután az EMBA a Technology Management segíthet jogosult számos magas szintű pozíciók egy üzleti vagy vállalati. Ezek elsősorban vezetői pozíciókat foglalnak magukban, és magukban foglalhatnak olyan szakmákat is, mint a vezető technológiai tisztviselő és az információs rendszerek menedzsere Ha már dolgozik egy vállalkozásnál, akkor ez a fajta fokozat segíthet abban, hogy magasabb szintet érjen el, mint jelenleg, és ha jelenleg nem dolgozik, akkor élvezheti az élvezetet a bérbeadáshoz.

A megfelelő iskola megtalálásának nem kell keménynek lennie. Keresse meg az online osztályok és a hagyományos beiratkozás lehetőségeit, hogy megtudja, mi a legjobb az Ön számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Technológiai menedzsment Filter

ügyvezető Master in információs és kommunikációs technológia kezelése

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Nappali
<
Részidős
<
12&nbsp;-&nbsp;24 hónap
Angol
On-line

Ez Executive Master (Emba) az Információs és Kommunikációs Technológia menedzsment tanulmányi program ideális diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 5 ...

Tovább

A végrehajtó mba a ict vagy a közüzemi menedzsment

IIMT University of Fribourg
EMBA
feb. 2021
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

Az Executive MBA biztosítja a résztvevők számára az analitikus, funkcionális és interperszonális készségeket a sikerhez egy egyre összetettebb és globális IKT-ban

Tovább