Technológiai Menedzsment MBA Executive MBA Képzések

2 Technológiai Menedzsment MBA EMBA Képzés Összevetése

Technológiai Menedzsment MBA

Ha már dolgozik, de még mindig érdekli az oktatásának előmozdítása, az EMBA lehet a megfelelő mérték. Hasonlóan a Master of Business Administration, EMBA célja az emberek, akik már a munkatapasztalat és a háttér ismerete üzleti.

Mi az EMBA a technológiai menedzsmentben? Ez a fajta fokozat jellemzően a technológia és az üzleti élet közötti kapcsolatra koncentrál. A modern üzleti élet egyre növekvő használatával sokféle fogalom létezhet tanulni. Ezek magukban foglalhatják mind az általános üzleti elképzelések tanulmányozását, mint az ellátás és a kereslet elmélete, és konkrétabb fogalmak, mint például hogyan lehet a termelési technológia költségét üzleti tervbe foglalni.

A technológia használatának megértése segíthet abban, hogy azt az Ön személyes életében és a munkahelyén is hasznosítsa. A technológiai menedzsment fokozatának elsajátítása hasznos szervezeti készségeket nyerhet, és fel tudja ismerni, hogyan lehet hatékonyan kezelni az erőforrásokat.

Ahol az órákat veszi át, és hogy online vagy fizikai egyetemre teljesülnek, mindkettő befolyásolhatja az EMBA megszerzésének végső költségét. Egyes iskolák jobban megfelelnek az Ön igényeinek, mint mások.

Miután az EMBA a Technology Management segíthet jogosult számos magas szintű pozíciók egy üzleti vagy vállalati. Ezek elsősorban vezetői pozíciókat foglalnak magukban, és magukban foglalhatnak olyan szakmákat is, mint a vezető technológiai tisztviselő és az információs rendszerek menedzsere Ha már dolgozik egy vállalkozásnál, akkor ez a fajta fokozat segíthet abban, hogy magasabb szintet érjen el, mint jelenleg, és ha jelenleg nem dolgozik, akkor élvezheti az élvezetet a bérbeadáshoz.

A megfelelő iskola megtalálásának nem kell keménynek lennie. Keresse meg az online osztályok és a hagyományos beiratkozás lehetőségeit, hogy megtudja, mi a legjobb az Ön számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Mutass többet

A végrehajtó mba a ict vagy a közüzemi menedzsment

IIMT University of Fribourg
Campus Nappali Részidős 1 - 4 év February 2019 Svájc Fribourg + 1 további

Az Executive MBA biztosítja a résztvevők számára az analitikus, funkcionális és interperszonális készségeket a sikerhez egy egyre összetettebb és globális IKT-ban [+]

Executive MBA az IKT vagy Haszonkezelés

Keres egy szakmai kihívás és szakmai előmenetelt segítő? Ezután szerezzen Executive MBA-t az információs és kommunikációs technológiákban (ICT) vagy a közüzemi menedzsmentben, és váljon hálózatunk részévé! Az Executive MBA biztosítja a résztvevők számára az analitikus, funkcionális és interperszonális készségeket a sikerhez egy egyre összetettebb és globális IKT, valamint a segédprogram üzleti és menedzsment környezetben. Az Executive MBA az IKT vagy a Segédprogram menedzsment képviseli összesen 15 tanfolyam heti 30 modul, és lehet befejezni részmunkaidőben a teljes munkaidőben. A programokat hetente blokkolja (hétfőtől szombatig), minden blokk két modulból áll. Az időskorúak fele az új tárgyak megszerzésével foglalkozik az adott témában, míg a fennmaradó időt gyakorlati és esettanulmányokra osztják (az IKT-ban vagy a közüzemi menedzsmentben).... [-]


ügyvezető Master in információs és kommunikációs technológia kezelése

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
On-line Nappali Részidős 12 - 24 hónapok Nyílt Beiratkozás Svájc Zürich + 1 további

Ez Executive Master (Emba) az Információs és Kommunikációs Technológia menedzsment tanulmányi program ideális diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalább 5 év vezetői pozícióban az azonos területen vagy hasonló, [+]

3 legjobb egyetemekkel = 1 EURÓPAI DEGREE Minden diák lesz felül ABM Diploma közös oklevél Egyetem Dąbrowa Górnicza (WSB) és Tarasz Sevcsenko Nemzeti Egyetem. 3. A legjobb európai egyetemek = Legjobb Virtual / Távolság Program = 1 Top European Diploma SVÁJC + EU + top rangsorolt ​​500

Advance Your Szakértelem ABM

Kapcsolatba tanulók és a vezetők, mint te az online mesterképzést. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi a mester hallgató ABM.

Akadémiai kutatók és oktatók

Az ügyvezető Master of Információs és Kommunikációs Technológia Menedzsment (Emba) jelenti a következő szint a kitüntetést bármely tudományterületen.

... [-]