Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Technológiai Menedzsment MBA EMBA Képzés Összevetése

Ha már dolgozik, de még mindig érdekli az oktatásának előmozdítása, az EMBA lehet a megfelelő mérték. Hasonlóan a Master of Business Administration, EMBA célja az emberek, akik már a munkatapasztalat és a háttér ismerete üzleti.

Mi az EMBA a technológiai menedzsmentben? Ez a fajta fokozat jellemzően a technológia és az üzleti élet közötti kapcsolatra koncentrál. A modern üzleti élet egyre növekvő használatával sokféle fogalom létezhet tanulni. Ezek magukban foglalhatják mind az általános üzleti elképzelések tanulmányozását, mint az ellátás és a kereslet elmélete, és konkrétabb fogalmak, mint például hogyan lehet a termelési technológia költségét üzleti tervbe foglalni.

A technológia használatának megértése segíthet abban, hogy azt az Ön személyes életében és a munkahelyén is hasznosítsa. A technológiai menedzsment fokozatának elsajátítása hasznos szervezeti készségeket nyerhet, és fel tudja ismerni, hogyan lehet hatékonyan kezelni az erőforrásokat.

Ahol az órákat veszi át, és hogy online vagy fizikai egyetemre teljesülnek, mindkettő befolyásolhatja az EMBA megszerzésének végső költségét. Egyes iskolák jobban megfelelnek az Ön igényeinek, mint mások.

Miután az EMBA a Technology Management segíthet jogosult számos magas szintű pozíciók egy üzleti vagy vállalati. Ezek elsősorban vezetői pozíciókat foglalnak magukban, és magukban foglalhatnak olyan szakmákat is, mint a vezető technológiai tisztviselő és az információs rendszerek menedzsere Ha már dolgozik egy vállalkozásnál, akkor ez a fajta fokozat segíthet abban, hogy magasabb szintet érjen el, mint jelenleg, és ha jelenleg nem dolgozik, akkor élvezheti az élvezetet a bérbeadáshoz.

A megfelelő iskola megtalálásának nem kell keménynek lennie. Keresse meg az online osztályok és a hagyományos beiratkozás lehetőségeit, hogy megtudja, mi a legjobb az Ön számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Technológiai Menedzsment MBA

IIMT University of Fribourg

Az Executive MBA biztosítja a résztvevők számára az analitikus, funkcionális és interperszonális készségeket a sikerhez egy egyre összetettebb és globális IKT-ban ... [+]

Executive MBA az IKT vagy Haszonkezelés

Keres egy szakmai kihívás és szakmai előmenetelt segítő? Ezután szerezzen Executive MBA-t az információs és kommunikációs technológiákban (ICT) vagy a közüzemi menedzsmentben, és váljon hálózatunk részévé! Az Executive MBA biztosítja a résztvevők számára az analitikus, funkcionális és interperszonális készségeket a sikerhez egy egyre összetettebb és globális IKT, valamint a segédprogram üzleti és menedzsment környezetben. Az Executive MBA az IKT vagy a Segédprogram menedzsment képviseli összesen 15 tanfolyam heti 30 modul, és lehet befejezni részmunkaidőben a teljes munkaidőben. A programokat hetente blokkolja (hétfőtől szombatig), minden blokk két modulból áll. Az időskorúak fele az új tárgyak megszerzésével foglalkozik az adott témában, míg a fennmaradó időt gyakorlati és esettanulmányokra osztják (az IKT-ban vagy a közüzemi menedzsmentben).... [-]

Svájc Fribourg
February 2020
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Ez Executive Master (Emba) az Információs és Kommunikációs Technológia menedzsment tanulmányi program ideális diákok, akik közvetlenül dolgozott a középiskola után legalá ... [+]

3 legjobb egyetemekkel = 1 EURÓPAI DEGREE Minden diák lesz felül ABM Diploma közös oklevél Egyetem Dąbrowa Górnicza (WSB) és Tarasz Sevcsenko Nemzeti Egyetem. 3. A legjobb európai egyetemek = Legjobb Virtual / Távolság Program = 1 Top European Diploma SVÁJC + EU + top rangsorolt ​​500

Advance Your Szakértelem ABM

Kapcsolatba tanulók és a vezetők, mint te az online mesterképzést. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi a mester hallgató ABM.

Akadémiai kutatók és oktatók

Az ügyvezető Master of Információs és Kommunikációs Technológia Menedzsment (Emba) jelenti a következő szint a kitüntetést bármely tudományterületen.

... [-]
Svájc Zürich
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónapok
On-line
Bővebben magyarul