Filter
EMBA
Amerikai Egyesült Államok Massachusetts Boston A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült Boston az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Boston a világ tőke üzleti, függetlenül attól, hogy a banki, a biotechnológia, vagy a marketing. Azt is otthont ad magas rangú üzleti iskolák, ahol a diákok is folytatni EMBA Boston mértékben. A történelmi város, Boston kínál a nagyvárosi érezni egy intellektuálisan stimuláló környezetben.

EMBA Boston programok célja a közép-karrier szakemberek jelentős szakmai tapasztalat, akik keresik, hogy előre, hogy az oktatás és a karrierjét. A diákok képesek folytatni a munkát, miközben folytathatják a EMBA Boston. EMBA Boston programok globális összetevő, amely vizsgálja az üzleti mind a fejlett és a fejlődő országokban. Amellett, hogy a rendkívül előkelő kar, a diákok megtanulják a neves vendég előadók, valamint a diáktársak, akik hozzák a gyakorlati tudást a tanulási környezet.

Vegyük azt a következő lépést közeledni a szakmai és a személyes céljait.Lapozás az alábbi lehetőségek közül, és többet szeretne megtudni EMBA Boston. Lehet, megtalálja a tökéletes mértékben Önre vár!

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Massachusetts
Boston
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Hult International Business School

Hult Global Executive MBA kínálja a legtöbb globális, praktikus, és rugalmas üzleti oktatás elérhető. Építeni egy programot körül a saját ütemezése és korszerűsítése a ké ... [+]

Hult Global Executive MBA kínálja a legtöbb globális, praktikus és rugalmas üzleti oktatás elérhető. Építeni egy programot körül a saját ütemezése és korszerűsítése a képességeit, hogy növekszik az ösztönök egy vállalkozó, egy elképzelés, amely meghaladja határokat, és a vágy, hogy kihívást jelent a status quo.

Szerezz diplomát a mindössze 18 hónap 21 nap az irodában.

Mert az idő a legértékesebb eszköz, a mi intenzív tanterv lehetővé teszi, hogy a teljes részmunkaidős fokos hosszú hétvégén és a nyári, hogy maximálisan kihasználják az idejét.

Fel kell gyorsítani a vizsgálatok

Akkor választhat, hogy tanulmányozza a nyár folyamán a tanulás felgyorsítására és keresd meg a diplomát a mindössze 18 hónapos és mindössze 14 kirándulásokat campus.... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Francisco New York Cambridge Boston  + 1 Több
Augusztus 2020
Angol
Részidős oktatás
18 - 24 év
Campus
Bővebben magyarul