MBASTUDIES.HU

A Legjobb Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült Kennesaw az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A végrehajtó MBA vagy EMBA, egy posztgraduális üzleti diplomát. Az Executive MBA program egy csomó, mint egy hagyományos MBA program. A fő különbség az, hogy a végrehajtó MBA program elsődleges célja, hogy oktassák dolgozó vezetők, menedzserek, vállalkozók és más üzleti vezetők.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Kennesaw város, Georgia gyakran rangsorolva, mint az egyik legjobb hely, hogy növelje és tartózkodáshoz a családjával. Otthon 30.000 lakos, a város híres a vezeték nélküli internet-parkok és a The Southern Museum of Civil War és Locomotive History. Ez egy állami egyetem határain belül kínál különböző programokat.

Executive MBA-k az Amerikai Egyesült Kennesaw Megtekintése az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Találat Filter

Executive MBA

Kennesaw State University
Campus Nappali 19 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Kennesaw

Ha nagy karrier-álmaid vannak, segítünk neked elérni őket. Egy Executive MBA a Coles College of Business biztosítja a stratégiai tervezés, a vezetés és a vezetés szakértelme, hogy a karrierjét a következő szintre.