MBASTUDIES

2 Részidős EMBA Képzés Összevetése az Amerikai Egyesült Hosszú part Amerikai Egyesült Államok

Egy EMBA vagy Executive MBA egy posztgraduális szintű üzleti képzési szakemberek és a végrehajtó. Ez lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza az üzleti vezetői oktatás és a munka egyszerre.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Long Beach egy város található, Los Angeles County Dél-Kaliforniában, a Csendes-óceán partján, az Egyesült Államokban. California State University egyik legnagyobb egyetem Kaliforniában tekintve beiratkozási több mint 35.000 diák.

Kérj Információt Részidős Executive MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Hosszú part az Amerikai Egyesült Államokban 2020

Találat Filter

Teljes mértékben foglalkoztatott mba (femba)

California State University Long Beach College of Business Administration
Amerikai Egyesült Államok, Hosszú part
EMBA
Szeptember 2020
<
Részidős oktatás
<
23 hónap
Angol
Campus

A "teljesen foglalkoztatott" MBA (FEMBA) rendszeres, huszonnégy hónapos gyorsított program, amely szombaton tart. A legalább 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkező diákok gy ...

Tovább

California State University Long Beach College of Business Administration
Amerikai Egyesült Államok, Hosszú part
EMBA
Szeptember 2020
<
Részidős oktatás
Angol
Campus

A CSU Long Beach egy AACSB akkreditált 48 egységnyi MBA programot biztosít.

Tovább