MBASTUDIES.HU

A Legjobb EMBA Képzések in Illinois az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Chicago város, amely egyre inkább elengedhetetlen, hogy a globális üzleti világban. Megszerezte a Chicago EMBA nyújt magas színvonalú oktatás egy izgalmas nemzetközi város.

Chicago EMBA program, a jelenlegi tapasztalt üzletemberek a képességekkel és tapasztalatokkal kell lenni végrehajtó vezetők. A diákok gyakran érkeznek az üzleti hátterű menedzsment, pénzügy, marketing, tanácsadás, üzemeltetés, valamint az információs technológia. Tanfolyam Chicagóban EMBA programok középpontjában az olyan témákban, mint a stratégiai menedzsment, a szabályozási környezet, nemzetközi üzleti és szervezeti viselkedés, hogy csak néhányat említsünk. Diplomások megszerezte a Chicago EMBA van a tudás és az oktatás szükséges tartani a magasabb vezetői pozíciót, legyen szó egy kis üzleti vagy nemzetközi vállalat.

Ha tervezi, hogy egy chicagói EMBA, akkor vess egy pillantást a az alábbi lehetőségek közül, és megtalálja az oktatás, hogy már keres!

Találat Filter

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Campus Részidős oktatás 17 - 21 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Notre Dame Chicago + 1 további

Üzleti vezetők több kell, mint a technikai képességek; szükséges kapacitás, bátorság, perspektíva és a karakter, hogy hatékony legyen, a stratégiai vezetők. A Notre Dame Executive MBA program, rangsorolt ​​15. világszerte egyaránt a The Economist és a Bloomberg BusinessWeek, tanítja az üzleti vezetők, hogy megértsék a nagy képet, és a meghajtó a siker a munkahelyen ...

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
Campus Részidős oktatás 21 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago Philadelphia Egyesült Királyság London Spanyolország Madrid + 5 további

Az ötletek generálására, elemzésére, összehasonlítására és finomítására összpontosít. Jobbá tenni őket. És még jobb. Miért? Mert nincsenek válaszok vagy egyszerű szabályok, amelyekre vállalkozhatnánk.