MBASTUDIES

Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült Chicago az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Chicago város, amely egyre inkább elengedhetetlen, hogy a globális üzleti világban. Megszerezte a Chicago EMBA nyújt magas színvonalú oktatás egy izgalmas nemzetközi város.

Chicago EMBA program, a jelenlegi tapasztalt üzletemberek a képességekkel és tapasztalatokkal kell lenni végrehajtó vezetők. A diákok gyakran érkeznek az üzleti hátterű menedzsment, pénzügy, marketing, tanácsadás, üzemeltetés, valamint az információs technológia. Tanfolyam Chicagóban EMBA programok középpontjában az olyan témákban, mint a stratégiai menedzsment, a szabályozási környezet, nemzetközi üzleti és szervezeti viselkedés, hogy csak néhányat említsünk. Diplomások megszerezte a Chicago EMBA van a tudás és az oktatás szükséges tartani a magasabb vezetői pozíciót, legyen szó egy kis üzleti vagy nemzetközi vállalat.

Ha tervezi, hogy egy chicagói EMBA, akkor vess egy pillantást a az alábbi lehetőségek közül, és megtalálja az oktatás, hogy már keres!

Találat Filter

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
EMBA
<
Részidős
<
17&nbsp;-&nbsp;21 hónap
Angol
Campus

Üzleti vezetők több kell, mint a technikai képességek; szükséges kapacitás, bátorság, perspektíva és a karakter, hogy hatékony legyen, a stratégiai vezetők. A Notre Dame Execu ...

Tovább