MBASTUDIES

Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült Chicago az Amerikai Egyesült Államokban 2020

Chicago város, amely egyre inkább elengedhetetlen, hogy a globális üzleti világban. Megszerezte a Chicago EMBA nyújt magas színvonalú oktatás egy izgalmas nemzetközi város.

Chicago EMBA program, a jelenlegi tapasztalt üzletemberek a képességekkel és tapasztalatokkal kell lenni végrehajtó vezetők. A diákok gyakran érkeznek az üzleti hátterű menedzsment, pénzügy, marketing, tanácsadás, üzemeltetés, valamint az információs technológia. Tanfolyam Chicagóban EMBA programok középpontjában az olyan témákban, mint a stratégiai menedzsment, a szabályozási környezet, nemzetközi üzleti és szervezeti viselkedés, hogy csak néhányat említsünk. Diplomások megszerezte a Chicago EMBA van a tudás és az oktatás szükséges tartani a magasabb vezetői pozíciót, legyen szó egy kis üzleti vagy nemzetközi vállalat.

Ha tervezi, hogy egy chicagói EMBA, akkor vess egy pillantást a az alábbi lehetőségek közül, és megtalálja az oktatás, hogy már keres!

Találat Filter

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
EMBA
szept. 2020
<
Részidős oktatás
<
21 hónap
Angol
Campus

Az ötletek generálására, elemzésére, összehasonlítására és finomítására összpontosít. Jobbá tenni őket. És még jobb. Miért? Mert nincsenek válaszok vagy egyszerű szabályok, am ...

Tovább

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
EMBA
szept. 2020
<
Részidős oktatás
<
17 hónap
Angol
Campus

Üzleti vezetők több kell, mint a technikai képességek; szükséges kapacitás, bátorság, perspektíva és a karakter, hogy hatékony legyen, a stratégiai vezetők. A Notre Dame Execu ...

Tovább