Részidős EMBA Diploma a Pennsylvania az Amerikai Egyesült Államokban

2 Részidős Executive MBA Diploma Összevetése a Pennsylvania Amerikai Egyesült Államok

MBA

Az Executive MBA (EMBA) diplomát olyan tapasztalt szakemberek számára fejlesztették ki, akik készek elsajátítani a vezetői pozíciók betöltéséhez szükséges készségeket. A képzések során górcső alá veszik a vezetés, a pénzügy, a marketing és más kapcsolódó témakörök bonyolult kérdéseit.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Pennsylvania hivatalosan nevén Common Wealth of Pennsylvania. A legtöbb felsőoktatási intézmények az állami követik nemzetközösség felsőoktatási rendszer. A könnyen megközelíthető, és az egészséges szabadidős létesítmények abban az állapotban, hogy ez egy ideális hely a felsőoktatásban.

Kérj Információt Részidős Executive MBA-k a Pennsylvania az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet

Executive Mba Programok Pittsburgh, São Paulo és Prága

University of Pittsburgh: Joseph M. Katz Graduate School of Business
Campus 16 - 19 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Pittsburgh

Az újonnan felülvizsgált és frissített EMBA Worldwide tanterv olyan közel áll az üzleti világhoz, mint a felsőoktatás. A diplomások készek arra, hogy egy lépéssel előrébb lépjenek a holnapi tendenciák előtt, [+]

Executive MBA programok Pittsburgh, São Paulo és Prága

Az újonnan felülvizsgált és frissített EMBA világméretű tanterv olyan közel áll az üzleti világhoz, mint a felsőoktatás. A diplomások készek arra, hogy egy lépéssel előrébb lépjenek a holnapi tendenciák előtt, mert az EMBA Worldwide oktatói írják a kutatást, amely feltárja, hogy ezek a tendenciák lesznek. A program neves kar kutatási és szoros vállalati partnerkapcsolatokkal kombinálva az EMBA Worldwide tananyaga biztosítja a legfrissebb, forwardthinking oktatást. A korszerűbb tanterv, amely magában foglalja a szükséges kurzusok, a Global Executive Fórumok és a választani (összesen 48 óra hitel) kombinációját, segíti a diákokat a jövőben való jövőképben, valamint a tárgyalások navigálásában és a változás stratégiai vezetésében. Az EMBA világméretű tanterem dinamikus, amely hangsúlyozza a beszélgetéseket, az esetelemzéseket, a csapat- és kiscsoportos projekteket, a számítógépes szimulációkat és a workshopokat. A tanfolyam a jövőképre, a stratégiai tervezésre és a végrehajtási készségekre összpontosít, amelyeket a jelenlegi piacvezetők mondanak, kulcsfontosságúak a hatékony irányítás szempontjából.... [-]


Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
Campus Részidős 21 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Chicago Philadelphia + 2 további

Az ötletek generálására, elemzésére, összehasonlítására és finomítására összpontosít. Jobbá tenni őket. És még jobb. Miért? Mert nincsenek válaszok vagy egyszerű szabályok, amelyekre vállalkozhatnánk. [+]

Chicagóban ez az ötlet. Az ötletek generálására, elemzésére, összehasonlítására és finomítására összpontosít. Jobbá tenni őket. És még jobb. Miért? Mert nincsenek válaszok vagy egyszerű szabályok, amelyekre vállalkozhatnánk.

Minden olyan karrier-pályán, amelyet választasz, el fog élni, mert megtanultad, hogyan kell:

- Megvizsgálni minden ötletet. Ha egy osztálytársa vagy egy professzor bemutatta volna. Felszólal a támogatásodra, a véleményedre, a javaslataidra. Itt nincsenek helytelen kérdések, csak azok, amelyek nem merülnek fel.

- A problémák és lehetőségek értékelése. A könyvelés, a közgazdaságtan, a pszichológia, a szociológia és a statisztikák lencséin keresztül. A sokféle analitikai eszközzel és módszerrel új utakat fog gondolni.... [-]