EMBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

EMBA

Üzleti vezetők több kell, mint a technikai képességek; szükséges kapacitás, bátorság, perspektíva és a karakter, hogy hatékony legyen, a stratégiai vezetők. A Notre Dame Executive MBA program, rangsorolt ​​15. világszerte egyaránt a The Economist és a Bloomberg BusinessWeek, tanítja az üzleti vezetők, hogy megértsék a nagy képet, és a meghajtó a siker a munkahelyen. Ők fejlesztik vezetői perspektíva, létrehoz egy erős hálózatot, és megtanulják, hogy legyen hiteles vezetők betartsák a körülöttük.

Hogy hatással

A kapcsolatokat építenek más diákokat, hogy a szakértelem, a kar, hallani, hogy a Notre Dame értékalapú tanterv segít Executive MBA hallgatók és öregdiákok a különbség a szervezetük, és a világban is.

Mire vonatkozik?

A Emba tanterv fejleszti a végrehajtó kapacitást a stratégiai gondolkodás, míg az épület vezetői képességek, amelyek Notre Dame híres. A diákok felkészültek az állandó változás a mai üzleti világban, elsősorban a kritikus készségek, mint a helyzeti tudatosságot, stratégiai elemzés, valamint a rendszerszemléletű megközelítést, mind a fenntartható versenyelőnyt.

Egyedi tanfolyamok, mint ügyvezető Integral vezetés dolgozzon ki egy vezető szemszögéből, míg a design gondolkodás és innováció révén új betekintést ügyfél fejében. A tananyag jön össze, hogy dolgozzon ki egy egyedi Notre Dame vezető, kész arra, hogy hozzon létre és hajtsanak végre rugalmas stratégiai terveket, és képes inspiráló a körülöttük.

Amikor Executive MBA hallgatók először meg a programot, akkor ki egy kis csoportja tanulmányt csapat az egyének a különböző iparágak és háttérrel. A csapat megközelítés létrehoz egy együttműködő tanulási környezet és lehetővé teszi a hallgatók, hogy felerősítse a különböző tapasztalataikra alapozva a maximális siker a programon keresztül. Teljesítmény a program határozza csapat sikerei projektek, valamint az egyéni teljesítmények a vizsgákon és egyéb tantermi teljesítéseket.

Válasszon a két helyen

Ha készen áll, hogy dolgozzon, mint egy végrehajtó, szüksége van egy program, amely fejleszti az üzleti érzéket, hogy ellenőrizze a környezet, stratégiai képességek értékelésére a nagy kép, és a vezetői képességek vezetni siker a szervezet.

A Notre Dame Executive MBA keresztül akár a Chicago | Michigan Avenue campus 224 South Michigan Avenue vagy a Notre Dame | South Bend campus, biztosítja az oktatás meg kell állni magabiztosan, amikor a vezetés vizsgálni minden irányból.

  • A Chicago | Michigan Avenue program kezdődik január közepén minden évben, és megfelel a váltakozó hétvégén 17 hónapig.
  • A Notre Dame | South Bend program indul július végén minden évben, és találkozik havonta egyszer 21 hónap.

Oktatás

Beruházás egyes résztvevők számára Executive MBA program a $ 101,000. Ösztöndíjak kínálnak az Executive MBA program alapján szükség és érdem. A tandíj tartalmazza:

  • Tanfolyam oktatás
  • Oktatási anyagok (tananyagok, tankönyvek, szoftver, stb)
  • Szállás és a legtöbb étkezés közben merítés hét
  • Reggeli és ebéd osztály nap

Ez nem tartalmazza az utazás költségeit, vagy szállást nem merítés hét, és nem tartalmazza a nemzetközi utazás.

Vállalati pénzügyi szponzorálás nem kell alkalmazni a program, de fontos, hogy a szervezet, hogy tisztában legyenek a részvétel, és támogatja az időt az irodán kívül.

felvételi kritériumok

A legerősebb pályázók megfelelnek vagy meghaladják ezeknek a követelményeknek:

  • Öt vagy annál több éve jelentős tapasztalattal irányító emberek, projektek és üzleti egységek
  • Az aktív foglalkoztatási
  • Az egyetemi diploma vagy GMAT pontszám elfogadható a Felvételi Bizottság
  • Angol, mint anyanyelv vagy Átadás pontszám a TOEFL

A hajlandóság a GMAT, más osztályok vagy teszteket, ahogy azt a Felvételi Bizottság kézhezvételekor a teljes pályázati csomag (beleértve átiratok), a személyzet tagja felveszi a kapcsolatot minden életképes jelölt a menetrend egy interjú a vezető társigazgatója Felvételi vagy College kijelölt. Az interjú után, minden megfelelő jelölt fájlt be kell nyújtani a Felvételi Bizottság. Bizottság tagjai felülvizsgálja képesítések külön és nyújtsák be az ajánlásokat. Felvételi döntések jellemzően elkészült két-három héttel az interjú után.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference.

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference. Kevesebb
Notre Dame , Chicago + 1 Több Kevesebb