Filter
EMBA
Amerikai Egyesült Államok Utah A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb EMBA Képzések az Amerikai Egyesült Utah az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Az Executive MBA (EMBA) diplomát olyan tapasztalt szakemberek számára fejlesztették ki, akik készek elsajátítani a vezetői pozíciók betöltéséhez szükséges készségeket. A képzések során górcső alá veszik a vezetés, a pénzügy, a marketing és más kapcsolódó témakörök bonyolult kérdéseit.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Executive MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Utah Megtekintése az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Amerikai Egyesült Államok

Találat

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Marriott School of Management, Brigham Young University

Az Executive MBA program a Marriott School of Management lesz a leginkább kihívást jelentő két év az életedben. ... [+]

Az Executive MBA program a Marriott School of Management lesz a leginkább kihívást jelentő két év az életedben. A munkatársak számára készült, ez az intenzív élmény világszínvonalú vezetői oktatást biztosít egyedülálló légkörben. Nemcsak a szigorú analitikai eszközök és problémamegoldó készségek fejlesztését, hanem az erkölcsi elvek alkalmazását is szükségessé tesszük, hogy ezeket a képességeket bölcsen használhassuk. Szeretnénk segíteni teljes menedzserek és vezetők fejlesztésében: kimagasló szakmai képességű férfiak és nők, de feddhetetlenül, hittel és erkölcsi karakterekkel rendelkező férfiak és nők, akik a világot a jóra fogják befolyásolni.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Provo
July 2019
Részidős oktatás
23 hónapok
Campus
Bővebben magyarul