MBASTUDIES.HU

A Legjobb EMBA-k az Amerikai Egyesült Charlottesville az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

Ha szeretné, hogy mászni a vállalati ranglétrán, és átveheti a vezetői pozíció, a MBA az Ön számára. Ez a program megadja neked a tudást és készségeket szerezni sokoldalúság, tekintve a megértés, egy sor funkcionális üzleti területeken. Valamint a képesség, hogy eszközöket és elemzés, hogy hozzájáruljanak a stratégiai tervezés és a döntéshozatal.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Charlottesville egy nagyvárosi város közepén Virginia lakosú közel 50.000. Ez a híres, amiért Thomas Jefferson elnök otthonában, amely vonzza a több mint 500.000 turista évente. Van egy nagyobb orvosi egyetem és a kis közintézmények.

EMBA-k az Amerikai Egyesült Charlottesville Megtekintése az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Találat Filter

Globális MBA a vezetők számára

University of Virginia Darden School of Business
Vegyes online és egyetemi 21 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Charlottesville

Darden Globális MBA Executive (GEMBA) célja a tapasztalt vezetők, akik arra törekszenek, hogy tovább a nemzetközi karrier, miközben továbbra is teljes munkaidőben.

Mba a vezetők számára

University of Virginia Darden School of Business
Vegyes online és egyetemi 21 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Charlottesville

Darden MBA Executive A hallgatók megkapják ugyanolyan mértékben, mint a Full-time MBA hallgatók: a MBA a University of Virginia. A tanterv és az akadémiai ütemterv olyan tapasztalt vezetők számára készült, akik szeretnék fejleszteni a karrierjük előmozdításához szükséges üzleti és vezetői készségeket - mindezt folyamatosan teljes munkaidőben.