65 EMBA Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024

EMBA Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024Filter
    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    10 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Carlowi Egyetem Executive MBA képzése lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy mindössze 40 hét online tanulás alatt megszerezzék MBA-t. A 10 átfogó kurzusból álló program etikus, hatékony menedzserekre készíti fel a hallgatókat. A hallgatók ugyanazzal a tanulócsoporttal haladnak végig a kihívásokkal teli és tanulságos kurzusokon, személyre szabott odafigyeléssel és tapasztalt oktatókkal. Tegyen azonnali és értékes hatást karrierjére.

    • Eltville, Németország
    • Regensburg, Németország
    • + 6 more

    Részidő

    15 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az Executive MBA in Real Estate International célja, hogy versenyelőnyt biztosítson az ingatlanszakértőknek a többi piaci szereplővel szemben, biztosítva számukra a nemzetközi piacon való versenyhez szükséges eszközöket. A kurzus azoknak az ingatlanszakértőknek szól, akik szeretnék fenntartható módon alakítani az iparágat, és jobban megérteni az ingatlanfinanszírozást és -befektetéseket, valamint a nemzetközi piacokat, különösen az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és az ázsiai piacokat.

    • Louisville, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    18 hónapok

    Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Az Executive Master of Business Administration (EMBA) fokozatot azoknak a vezetőknek vagy felügyelőknek tervezték, akik jelenleg olyan pozíciókban dolgoznak, ahol oktatási eredményeik közvetlenül kapcsolódnak szakmai tapasztalataikhoz. A tanterv célja, hogy az elfoglalt szakembereket olyan eszközökkel ruházza fel, amelyek hatékonyan tudják kezelni a változásokat és a növekedést a mai versenyképes globális környezetben.

    • Oshkosh, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Tapasztalt szakemberként az üzleti kihívásokra növekedési lehetőségként tekint. Maximalizálja növekedési potenciálját, ha a jövőjébe fektet be az UW Oshkosh MBA-Executive Programjával. A kohorsz tanulási környezet lehetőséget ad arra, hogy megbízható hálózatot építsen ki változatos hátterű társakból, akiknek szakértelméből szombatonként tanulhat. Vegye le a tanulságokat szombaton, és alkalmazza azokat a szervezetében hétfőn. Az MBA-Executive program exkluzív nemzetközi tanulmányutat tartalmaz két országra kiterjedően, és számos ösztöndíj áll a jogosult hallgatók rendelkezésére. Az MBA Executive Program stratégiailag megtervezett, csapat-oktatási megközelítést alkalmaz, az üzleti vezetők és a tapasztalt oktatók párosítását az optimális tanulási környezet érdekében.

    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Összekevert

    Angol

    • Milan, Olaszország
    • Mumbai, India
    • + 6 more

    Részidő

    18 hónapok

    Összekevert

    Angol

    A Rotman- SDA Bocconi Global Executive MBA (Master in Business Administration) egy moduláris program, amely ötvözi egy vezető európai és egy vezető észak-amerikai üzleti iskola szakértelmét és perspektíváit egy átalakuló utazásban, amelyet nemzetközi üzleti központokban tartanak. A GEMBA a jövőbeli karrierszakaszokhoz és a felsővezetői szerepkörökre való integrált felkészülésnek tekinthető. A GEMBA személyre szabottan összpontosít a vezetésfejlesztésre, és bevezeti a résztvevőket a kivételes vezetők, oktatók, vezetők és gondolatvezetők globális hálózatába.

    • Rochester, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    17 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Az online ügyvezető MBA célja a közép- és felső szintű szakemberek számára, akik üzleti és vezetői készségeiket megpróbálják teljesítményük növelése érdekében nagyobb felelősségvállalásra és hatékonyabb pozícióra helyezni a jövőbeli lehetőségekre. Az online formátum rugalmassága együttmûködik, de lehetõvé teszi a távoktatást. A RIT-nél tudjuk, hogy a vezetők többet akarnak, mint egy egyszerű üzleti és irányítási elmélet és koncepció átadása. Magas szintű elkötelezettséget akarnak a karokkal és különösen a társaikkal. Lehetőséget adnak arra, hogy megvitassák, vitatkozzanak, versenyezzenek és együttműködjenek más tapasztalt vezetőkkel stratégiai és aktuális kérdésekben és projektekben. Ezek az online ügyvezető MBA alapvető jellemzői, és közvetlen és azonnali alkalmazhatóságuk a saját szakmai fejlődésükhöz.

    • Valbonne, Franciaország
    • Belo Horizonte, Brazília
    • + 6 more

    Részidő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A mesterséges intelligencia jelentős tudományos és technológiai fejlődést jelent, amely jelentős üzleti előnyökkel járhat. Ugyanakkor a Big Data lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy „szelektív” betekintést nyerjenek: kivonják az adatok intelligens oldalát, miközben elkerülik a hamis negatív vagy hamis pozitív oldalt. Ezért kulcsfontosságú, hogy az üzleti vezetők megértsék a mesterséges intelligencia és az adattudomány alapvető tantételeit, hogy objektíven együttműködjenek a konkrét üzleti problémák megoldásában. A mesterséges intelligencia és alkalmazásai minden aspektusának kritikai megértésének kialakítása létfontosságú annak megértéséhez, hogy milyen módon alkalmazható az üzleti funkciókban, a jogi kérdésekben és az ellátási láncokban a társadalmi szükségletek rovására nem menő változtatásokra.

    • Siedlęcin, Lengyelország
    • Mała Kamienica, Lengyelország
    • + 3 more

    teszt

    • Norman, OK, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    15 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Úgy tervezték, együtt az energiaipar, a Emba Energia nyújt világszínvonalú MBA jövő energetikai vezetők, hogy szállítják elsősorban az interneten. Ez lehet a legjobb befektetés, amit valaha tenni a karrierjét.

    • Hong Kong, Hongkong
    • Hefei, Kína
    • + 4 more

    Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez EMBA (Kína) program célja, hogy a járulékok, hogy javítsa az emberi tőke Kína a globalizáció korában. Ez a EMBA program stratégiai helyzetben a nyugat-Kínában (Xian, Chengdu) azzal a céllal, hogy ápolják menedzsment tehetségek, akik aktívan részt vesznek a fejlesztési ...

    • Toronto, Kanada
    • Ottawa, Kanada
    • + 3 more

    Részidő

    17 hónapok

    Összekevert

    Szerezzen Cornell MBA és Queen's MBA diplomát, miközben továbbra is dolgozik - ez egy kivételes vezetői oktatási tapasztalat.

    • USA Online, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Az Executive MBA / MSc in Management javítja a vezetési készségek a résztvevők és innovatív tanulmány témák kinyit az új ismereteket, hogy az útmutatók fejlődő vezetők kreatív módon játszani egy határozott értéknövelő szerepe a szervezeten belül.

    • Milwaukee, Amerikai Egyesült Államok
    • Kohler, Amerikai Egyesült Államok
    • + 1 more

    Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A misszió az Executive MBA, hogy megerősítse a vezetői hatékonyság jelenlegi szakemberek közlése a tudás és készségek egy általános MBA amelynek középpontjában a globális kérdésekben.

    • Salt Lake City, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    21 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A magas szintű általános kezelési program célja a tapasztalt vezetők, az Executive MBA tananyag egy kohorsz programot, az összes résztvevő vevő ugyanazon kurzusok során a 21 hónapos program.