MBASTUDIES.HU

Távoktatás Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés EMBA Képzések Keresése Észak Amerika 2019/2020

Az Executive MBA (EMBA) diplomát olyan tapasztalt szakemberek számára fejlesztették ki, akik készek elsajátítani a vezetői pozíciók betöltéséhez szükséges készségeket. A képzések során górcső alá veszik a vezetés, a pénzügy, a marketing és más kapcsolódó témakörök bonyolult kérdéseit.

A Vállalkozói MBA felkészíti a hallgatókat a sikeres saját vállalkozás irányítására. A képzés kurzusai fogalmak széles skáláját közvetítik a hallgatóknak: a szilárd üzleti alapoktól kezdve a személyzeti és értékesítési kérdésekig minden témát felölelnek.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Távoktatás Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés Executive MBA Diplomák Észak Amerika 2019/2020

2 Találatok Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés, Észak Amerika, Távoktatás Filter

EMBA Executive Menedzsment és Vállalkozás

California Institute of Advanced Management
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 11 - 22 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok El Monte + 2 további

CIAM ügyvezető igazgatója

Az Executive MBA

Smartly
On-line Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Washington

Az Executive MBA ötvözi a díjnyertes MBA tantervet a hozzáadott tanfolyamokkal, melyeket közép-karrier szakemberek és vállalkozók számára terveztek. A csoportos projektek és a globális hálózati események kizárólagos hozzáférése révén az EMBA összekapcsolja a tanulást az öregdiákkal és a karrierlehetőségekkel.