MBASTUDIES.HU

Távoktatás Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés EMBA Diplomák 2019/2020 Keresése

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

A saját üzleti vállalkozásban gondolkodó egyének számára előnyös lehet a Vállalkozói MBA végzettség. A képzés során a hallgatók elsajátítják a vállalkozásalapítás mikéntjét, illetve azt, hogyan vihetik sikerre a céget a hazai és a globális piacon.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Kérj Információt Távoktatás Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés Executive MBA Képzések 2019/2020

3 Találatok Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés, Távoktatás Filter

Executive MBA Epitech Menedzsment és Informatikai Vállalkozás

IONISx
On-line Részidős oktatás 18 hónap November 2019 Franciaország Franciaország Online

Az Executive MBA Epitech menedzsment és informatikai vállalkozói tanfolyam olyan vezetőknek és jövőbeli vezetőknek szól, akik az informatikai szakterületen meglévő szaktudásukon túlmenően üzleti és üzletvezetési készségeket akarnak szerezni, vezetésüket megerősíteni és meghajtani vállalkozói projektjük

EMBA Executive Menedzsment és Vállalkozás

California Institute of Advanced Management
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 11 - 22 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok El Monte + 2 további

CIAM ügyvezető igazgatója

Az Executive MBA

Smartly
On-line Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Washington

Az Executive MBA ötvözi a díjnyertes MBA tantervet a hozzáadott tanfolyamokkal, melyeket közép-karrier szakemberek és vállalkozók számára terveztek. A csoportos projektek és a globális hálózati események kizárólagos hozzáférése révén az EMBA összekapcsolja a tanulást az öregdiákkal és a karrierlehetőségekkel.