Filter
EMBA
Venezuela A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Executive MBA Képzés Megtekintése Venezuelában 2020

Venezuela fontos ország, a gazdaság Latin-Amerika. Ez jó infrastruktúrával, szép tájak és gazdag kultúrával, ami vonzó a számos nemzetközi diákok számára.


EMBA Venezuela célja az üzleti szakemberek célja, hogy előre pályafutásuk megszakítás nélkül a munkájukat. EMBA Venezuela diákok kapnak egy erős alapot az üzleti segítségével szigorú tanfolyam témákról, mint a gazdasági, informatikai, marketing, és a számvitel. A EMBA Venezuela programok, hangsúlyt kell helyezni az épület irányítási és vezetési ismeretek. Diákok a EMBA Venezuela megtanulják kritikusan gondolkodni és stratégiai döntések során egy folyamatosan változó globális környezetben. Diplomások, aki olyan EMBA Venezuela mértékben gyakran megy a pozíciók felső vezetés és a végrehajtó vezetés.


Tegye meg a következő lépést a célok egy EMBA Venezuela.Vessen egy pillantást az alábbi lehetőségek közül, és lehet találni a tökéletes program az Ön számára!

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Dél-Amerika

Találat

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

Az Executive MBA kínál stratégiai, multidiszciplináris és szisztematikus kilátás menedzsment, módszerek és innovatív tanulási tapasztalatok ... ... [+]

Executive MBA

Az Executive MBA kínál stratégiai, multidiszciplináris és szisztematikus kilátás menedzsment, módszerek és innovatív tanulási tapasztalatok, felfedve a résztvevőt, hogy a korszerű ismeretek irányítási kérdésekre, és kihívást jelent élményt döntéseket.

Pályakezdő EMBA ügyvezető:

- Kapsz egy nagyobb képes rendszerezni a tudás a különböző funkcionális területek szervezetek

- el fogja érni a holisztikus, rendszerek üzleti

- Működjön jelek és vezetői információs rendszerek használt döntéseket környezetben a bizonytalanság

- Azonosítsa üzleti lehetőségeket, és képesek arra, hogy kivonat értékét vezetési helyzetekben... [-]

Venezuela Caracas
Október 2020
Spanyol
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul