MBASTUDIES

A Legjobb Executive MBA Képzés Megtekintése Venezuelában 2020

Venezuela fontos ország, a gazdaság Latin-Amerika. Ez jó infrastruktúrával, szép tájak és gazdag kultúrával, ami vonzó a számos nemzetközi diákok számára.


EMBA Venezuela célja az üzleti szakemberek célja, hogy előre pályafutásuk megszakítás nélkül a munkájukat. EMBA Venezuela diákok kapnak egy erős alapot az üzleti segítségével szigorú tanfolyam témákról, mint a gazdasági, informatikai, marketing, és a számvitel. A EMBA Venezuela programok, hangsúlyt kell helyezni az épület irányítási és vezetési ismeretek. Diákok a EMBA Venezuela megtanulják kritikusan gondolkodni és stratégiai döntések során egy folyamatosan változó globális környezetben. Diplomások, aki olyan EMBA Venezuela mértékben gyakran megy a pozíciók felső vezetés és a végrehajtó vezetés.


Tegye meg a következő lépést a célok egy EMBA Venezuela.Vessen egy pillantást az alábbi lehetőségek közül, és lehet találni a tökéletes program az Ön számára!

Találat Filter

MBA vezetők

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
EMBA
okt. 2020
<
Részidős
Spanyol
Campus

Az Executive MBA kínál stratégiai, multidiszciplináris és szisztematikus kilátás menedzsment, módszerek és innovatív tanulási tapasztalatok ...

Tovább