ESMT-DI EMBA / EMPA Kettős Képzési Program

Általános információk

Program leírás

Az EMBA-EMPA Kettős Képzési Program felkészíti a tapasztalt vezetőket a végrehajtó vezetői szerepek mind a magán-és állami szektor egyesítése a legjobb üzleti menedzsment gyakorlatok és szakértői betekintést a kormányzás és a politika elemzése.

Az Európai Menedzsment és Technológia Iskola (EMMBA) programja, Berlin (ESMT) egy szigorú általános menedzsment program, amely irányítja az átmenet menedzsmentjét vezető vezetéssé és vállalkozói szerepekké. A program célja, hogy olyan tapasztalatokat és készségeket biztosítson, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hatékony, integratív vezetővé váljunk, amely változást és innovációt valósít meg komplex nemzetközi üzleti környezetekben.

A Közigazgatási és Fejlesztési Gazdaságtudományi Iskola (SPADE) EMPA programja felkészíti a jelenlegi és jövőbeni közszolgálati szakembereket arra, hogy irányítsák a szervezeteket azáltal, hogy megszerzik a szükséges szakmákat, amelyek irányítják, kezelik és politikai és adminisztratív döntéseket hoznak, miközben megőrzik a közszolgálat értékeit.

Az iskolák

Az Európai Vezetési és Technológiai Iskola (ESMT)

Az ESMT-t Berlinben, Németországban 25 vezető globális vállalat és intézmény alapította. A nemzetközi üzleti iskola kínál teljes munkaidős MBA, Executive MBA, Master of Management, valamint a nyílt beiratkozási és testreszabott végrehajtó oktatási programok. Az ESMT három fő témára összpontosít: a vezetés és a társadalmi felelősségvállalás, az európai versenyképesség és a technológia irányítása. Ezenkívül az üzleti iskola interdiszciplináris fórumot biztosít a politika, az üzleti élet és az egyetemek közötti diskurzus számára. Az ESMT egy privát üzleti iskola, amely a német állam, az AACSB, az AMBA, az EQUIS és a FIBAA által akkreditált doktori fokozatot biztosítja. A Financial Times az ESMT-t rangsorolta a 17-es évre az európai üzleti iskolák között 2017-ben.

Doha Institute for Graduate Studies (DI) - Közigazgatási és Fejlesztési Gazdaságtudományi Iskola (SPADE)

Az SPADE a Doha Institute for Graduate Studies , amely alapját 2015-ben alapították egy tanterv, amelynek célja, hogy növelje az ösztöndíj társadalmi értékét és a lehetséges hatást a szélesebb közösség számára. Az SPADE jelenleg a közigazgatás mestere (MPA), az államigazgatási közgazdász (EMPA), a közpolitika mestere (MPP) és a fejlesztési gazdaságtan mestere (MDE). Emellett az Executive Education Excellence Center, amely a katari állami szektorban dolgozó köztisztviselők számára végrehajtási képzési programokat nyújt. A SPADE programjai készségeket, tudást és analitikai eszközöket biztosítanak a közügyek irányításában, beleértve a politikai döntéshozatalt és az elemzést. A Katar Oktatási és Felsőoktatási Minisztérium által engedélyezett programjaival az SPADE is tagja a Közpolitika és Közigazgatás Központjainak (NASPAA) hálózatának, a közpolitika, a közügyek, a nyilvánosság Adminisztráció és nonprofit menedzsment.

Egyedülálló program

Két tanterv - két fokozat

Két Executive Mesterfokozatot szerezhet: Executive Menedzser Master of Business Administration és Executive Master in Public Administration.

Megkülönböztetett nemzetközi kar és iparági szakemberek

Interaktív és nemzetközileg elismert tudósokkal, köztisztviselőkkel és híres globális szakértőkkel való kapcsolattartás.

Vezetési fókusz

Ösztönözze vezetői és vezetési lehetőségeiteket, és táplálja az innováció és a jelentős változások iránti hajlandóságát.

Nemzetközi expozíció

Fejlessze a globális világgal való navigációs képességét egy hetes tanulmányi látogatáson keresztül az EBMT berlini egyetemen.

Tapasztalati tanulás

Tapasztalja meg a programból szerzett ismeretek valós hatásait egy katonai partnerrel végzett katonai projekten keresztül.

Összehangolás a Qatar Vision 2030-cal

Legyen része ennek! A program a Qatar National Vision 2030-hoz igazodik. Várjuk, hogy diplomások nagy keresletet élvezzenek vállalkozói és felső vezetői képességeiknek köszönhetően.

Karrier előnyök

Megnövekedett foglalkoztatási potenciál

Készüljön személyre szabott eseményekbe és tevékenységekbe, amelyek a foglalkoztatási potenciál erősítését célozzák, beleértve egy hangszórósorozatot a befolyásos vezetők, valamint a tudományos és karrier szolgáltatások és a társadalmi események.

Fokozott kereseti lehetőségek

Kinyitni a megnövekedett fizetési lehetőségeket a felbecsülhetetlen tapasztalattal és specializációval, amit a kettős diplomát kínál.

Core Management Skills

Megtanulják a sikeres üzleti vagy üzleti egység futtatásához szükséges eszközöket.

Karrier rugalmasság

Excel nyilvános, nonprofit és / vagy magánszektorbeli foglalkoztatásban! A kettős fokozat hatalmát a sikerre irányítja, bárhol, ahol vezetői karriered eléri.

Ágazatközi és nemzetközi hálózat

Nyilvános és privát szférákhoz hozzáférjenek egy nemzetközi hálózathoz, és mind az ESMT, mind a DI alumni közösségekhez tartoznak.

Megnövelt hatás

Nyerjen két kiegészítő képesség-készletet, amelyek lehetővé teszik, hogy hatalmas stratégiai pozíciókat töltsön be az ágazatok közötti híd átadásával.

Azonnali tanulás Alkalmazások

Jelentkezzen azonnal megtanulni! A program modulárisan van kialakítva, hogy azonnal elkezdhesse az intézmény átalakítását.

Ideálisan alkalmas

 • A kormányzati kapcsolatokban, a stratégiában és a szabályozási ügyekben dolgozó vállalati szektor vezetői.
 • Az állami vállalatok menedzserei.
 • Közigazgatási szerepek vezetői és szakértői.
 • Nem kormányzati szervezetekben működő vezetők és nonprofit szervezetek.
 • Üzlettulajdonosok.
 • Tanácsadók a magán- és az állami szektorban.
 • Azok a vezetők, akik a köz- és a magánszférában kívánják továbbfejleszteni karrierjüket.

Jogosultsági követelmények

 • Legalább öt ötéves vezetői tapasztalat.
 • Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű.
 • Szakmai angol nyelvtudás

Felvételi követelmények

 • Online alkalmazás
 • Egyetemi akadémiai átiratok.
 • Graduate Academic Transcripts (adott esetben).
 • Személyes nyilatkozat.
 • A felperes munkáltatójától érkező nem kifogásolási levél.
 • Angol nyelv követelmény:
  • Az IBT TOEFL tesztben legalább 90-es pontszám, vagy;
  • Legalább 6,5 pont az IELTS Academic tesztben, vagy;
  • Bizonyítékot arról, hogy elvégezte az alapképzést, amelyben a tanítási nyelv teljesen angolul volt.
 • Tesztértékek:
 • Az üzleti befogadási teszt (DI), vagy;
 • A Graduate Record Examination (GRE), vagy;
 • A Graduate Management felvételi teszt (GMAT).
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Doha Institute for Graduate Studies (DI) is an independent institute for learning and research, based in Doha, in the fields of social sciences, humanities, public administration and development e ... Tovább

The Doha Institute for Graduate Studies (DI) is an independent institute for learning and research, based in Doha, in the fields of social sciences, humanities, public administration and development economics. Programs of study are offered at the master’s degree level in its three schools: the School of Social Sciences and Humanities and the School of Public Administration and Development Economics and the School of Psychology and Social Work. The DI is also home to the Center for Conflict and Humanitarian Studies. Kevesebb