Read the Official Description

Amint az. Vagy testre szabott

A SMU Cox-ban tudjuk, hogy a rugalmasság fontos üzleti minőségben. A cég sajátos igényeitől függően a SMU Cox által kínált programok széles választéka tökéletesen illeszkedik Önhöz. De ha ez nem így van, bármely programunkat úgy lehet beállítani, hogy pontosan azok, amiket keres. Oktatóink rugalmasak; ha a tartalom, a formátum, a dátumok, az órák, vagy akár a kurzus helyzete megváltozik, csak mondja meg. Ez mind része az üzleti életnek.


A helyünk vagy a tiéd?

Mindannyian hallottuk a doktrínát: Helyszín, helyszín, helyszín! Ezzel az érzelmekkel összhangban minden programunkat a SMU Dallas campusban vagy bármely más helyszínen lehet tanítani, ami a leginkább kényelmes és kényelmes az Ön és alkalmazottai számára.


Hozzáférés a többhez

A költséghatékony döntések elengedése minden vállalat sikeréhez elengedhetetlen. Ezért, ha tizenöt vagy annál több alkalmazottja van egy programban, akkor költséghatékonyabb a program házon belüli futtatása. A programban való részvétel költsége is jelentősen csökken, ha a résztvevők száma meghaladja a tizenöt évt. Minden programunk akár negyven is befogadható. Természetesen, minél több ember kapja meg az EDGE-t, annál jobb az Ön cége számára!

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Cox School of Business, Southern Methodist University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
- Ár nem említik
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019