Hivatalos Leírás

Egyéves Full-Time MBA

Egyéves MBA Ez meg Ön kívül

Hogyan fogja kitűnjön a többi jelöltünk?

George Fox Egyetem 11 hónapos, teljes munkaidős MBA program megadja az az előnye, meg kell, hogy sikerül az üzleti világban. Mi fejlesztése ígéretes vezetők közül, hogy etikai alapú, holisztikus tanterv a globális perspektíva. A kötelezettségvállalás egyéves gyorsított vizsgálat segít javítani a piacképesség, önbizalmuk, és javítja a prezentációs készség.

Egy életre ellátások csak egy év van hátra.

Program részletek

 • 42 félév óra (11 hónap)
 • Osztályok kezdődik augusztusban
 • Az osztályok hétfőtől csütörtökig a péntek szemináriumon, amelynek során a diákok látogatása vállalatok a nagyobb Portland területén
 • Osztályok júniusában ér véget
 • Alkalmazások elfogadni mindaddig, amíg a csoportban megtelt. Kapcsolat felvételi tanácsadó Carlos Ordonez további információkért.
 • Legfeljebb 25 diák egy kohorsz
 • Pénzügyi támogatás áll rendelkezésre
newberg_campus

Elhelyezkedés

A program található a Newberg campus. Osztályok kínálnak hétfőtől csütörtökig a péntek szeminárium során, amely magában foglalja az utazás. A péntek szeminárium során, a diákok látogatnak vállalatok a nagyobb Portland területén, és az összes szállítási és étkezést külön erre természetesen kiterjed a tandíjat.

Előnyök

11 hónapos intenzív program

Takarít meg időt és pénzt, ez a program kifejezetten a friss diplomás. Ugyanazzal óra hitel, mint a mi részmunkaidős MBA, osztályok tartott augusztus-június rövid szünet alatt a téli ünnepek. Tanulmány a teljes időt ahhoz, hogy belépjenek a munkaerőpiacra, MBA fokozatot a lehető leghamarabb.

Érték tájékozott leadersForbes: Americas Best Főiskolák

Van még az üzleti, mint az alsó sorban. Elsődleges feladatunk készül menedzserek és vezetők mélyen erkölcsi világnézet, aki elvégzi a inkább felelős szinten a szervezetükben. Miközben kiterjednek az alapvető témákat a Master of Business Administration program, beleértve a kvantitatív módszerek, pénzügyi és számviteli, mi nagy értékek tájékozott fejlődés, a gyakorlat és a vezetés.

mba_students

Valós tapasztalat

Az érték az oktatás rejlik, hogy tudjuk, hogyan kell alkalmazni, hogy valós helyzetekben. Pénteken meglátogatjuk nonprofit és profitorientált vállalatok a nagyobb Portland területén professzionális ipari bemutatókkal, szervezeti túrák és gyakorlati projektek, amelyek középpontjában a tanulás alkalmazás. A különböző projektek végrehajtása során a program azonnal hatással lehet a helyi üzleti folyamat.

Nemzetközileg Kevert kohorsz

Az egyéves MBA áll a diákok szerte a világon, és szerte az Egyesült Államokban. Ez a nemzetközi kohorsz biztosít a hallgatók egy egyedülálló lehetőség, hogy együtt osztálytársaival számos kultúra. A városok közül néhány, hogy a jelenlegi és a végzett hallgatók a jégeső közé Homs (Líbia); Új Taipai; Peking, Yueuang City és a Dalian város (Kína); Ulánbátor (Mongólia); Nairobi (Kenya); és Langley (British Columbia).

Nemzetközi Residency opció

Szakemberek ma meg kell érteniük, hogy a globalizáció milyen hatással van a szervezetek számára. Megtanítjuk a diákokat arra, hogy egy globális perspektíva a saját munkahelyen. A diákok az MBA programok George Fox kap egy első kézből nézd meg a transznacionális vállalatok munkahelyi részt vettek egy egyhetes nemzetközi tanulmányút.

A hangsúly az emberi dimenzió az üzleti

Hatékony vezetők megértsék az emberek, és hatékonyan kommunikálni. Képzést nyújtunk, hogy a diákok, hogy fejlesszék a "emberekhez" mellett elemző készség. Nagy hangsúlyt fektetnek a bemutató anyagot hatékonyan és gyorsan változó munkahelyi környezet.

Csapatmunka

Haladnak át a teljes szekvenciáját tanfolyamok az azonos osztálytársai. A kohorsz modell arra ösztönzi a kölcsönös függőség és a szociális támogatást, amely gyakran után folytatódik a program befejeződik. További előnye, egy erős szakmai hálózat kapcsolatok.

Tisztelet a tanuló

Mint keresztény egyetem, a George Fox Graduate College of Business célja, hogy fejlessze az egész embert - tanulmányi, szociális és szellemileg. Csökkentenünk a osztálylétszámok hogy biztosítani tudjuk a tapasztalt oktatók, hogy személyes figyelmet, hogy minden diák.

Egy tapasztalt alumni bázis

George Fox MBA alumni dolgozott számos vezető szervezetek a Northwest és a nemzet, többek között:

 • NIKE
 • Intel
 • Hewlett-Packard
 • mentor Graphics
 • Wells Fargo

Ha azt szeretnénk, hogy a munka egy adott cég, vagy egy adott iparágban, kapcsolati MBA felvételi tanácsadó Carlos Ordonez annak kiderítésére, hogy van George Fox MBA diplomások dolgoznak ott.

Curriculum terv

A tantárgy neve Kreditek
BUSG 503 számviteli és pénzügyi beszámolási 3.
BUSG 507 Economics 3.
BUSG 524 Marketing 3.
BUSG 525 Globális Környezetvédelmi: Nemzetközi Residency opció 3.
BUSG 527 Vezetői Pénzügy 3.
BUSG 530 Kreativitás, innováció, és a vállalkozási 3.
BUSG 534 etikai és jogi felelőssége 3.
BUSG 544 szervezeti rendszerek és változás 3.
BUSG 546 Market Research 3.
BUSG 551 Operations Management 3.
BUSG 553 Üzleti szeminárium I. 3.
BUSG 554 Üzleti szeminárium II 3.
BUSG 556 transzformációs vezetés 3.
BUSG 560 Stratégiai gondolkodás 3.

Felvételi követelmények

 • Bachelor diplomát egy regionális akkreditált főiskola vagy egyetem befejezése az elmúlt öt évben legalább 3,0 GPA
 • Mindegyikének befejezése a következő előfeltétele tanfolyamok egy fokozatú B vagy magasabb: Számviteli, közgazdaságtan, statisztika, és a marketing és menedzsment
 • Nem átadása korábbi természetesen a munka fogadható jellege miatt a program.
 • Nincs GMAT szükséges. Azt találtuk, hogy ez a vizsgálat nem mindig a legjobb előrejelzője a hallgatói sikert.

Jelentkezési határidő

Az egyéves MBA program kezdődik, amikor minden évben augusztus végén. Most fogadnak jelentkezéseket, amíg a csoportban megtelt. Vegye fel a kapcsolatot felvételi tanácsadó További információért.

Hogyan kell alkalmazni

 1. Online jelentkezés
  Hozzon létre egy fiókot egy felhasználónévvel és jelszóval, és töltse ki az egyéves MBA alkalmazás online. Benyújtása az online alkalmazás igényel 40 $ vissza nem térítendő jelentkezési díj.
  Megjegyzés: Jelentkezzen elején, hogy küldje el a három referencia formák és tekintse meg az esszé prompt. Jelentkezni lehet menteni kell fejezni egy későbbi időpontban.
 2. Hivatalos (Bontatlan) Átiratok
  Rendeljen hivatalos átiratát minden régiónként akkreditált főiskola vagy egyetem, ahol elkészült még egy tanfolyamot. Átiratok kell küldeni:

  Hivatal Felvételi
  George Fox University
  12753 SW 68th Ave.
  Portland, Oregon 97223
 3. Három szakmai referenciák
  Egy kell a jelenlegi felügyelő. Irodalom keresztül kell elküldeni, az online jelentkezési lapot.

Miután a kérelem hiánytalan

Képzett jelentkezők meghívást kapnak, hogy interjút. Előkészítés nem szükséges. Ruha üzlet alkalmi.

elfogadás után

Ha felvesznek az egyéves MBA program, akkor be kell nyújtania egy 200 $ regisztrációs letétet a dátum által megadott felvételi tanácsadó. Ez a betét garantálja a helyet a programban, és általában fedezi az érettségi díjat alkalmazni, hogy a hallgató veszi az utolsó félévben a szak.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
11 hónapok
Nappali
Price
34,727 USD
Költség hitel: 764 $
Deadline
Kérj Információt
August 1st: Final deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
Június 30, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
August 1st: Final deadline
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
August 1st: Final deadline
End Date
Június 30, 2019